OŠTRO PORUČUJE

Dodik iz Beograda: 'Oni što su upereni protiv Srbije i RS-a - džaba im je'

Front 26.05.23, 20:41h

Dodik iz Beograda: 'Oni što su upereni protiv Srbije i RS-a - džaba im je'
Srbi hoće svoje države, hoćemo da živimo u miru i nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe. Danas smo i uz braću na Kosovu. Davno smo naučili da slobode nema bez svoje države, zato je važno da budemo uz Srbe na Kosmetu - istakao je Dodik

 

Na skupu "Srbija nade" koji se večeras održava u Beogradu obratio se predsjednik Repulike Srpske Milorad Dodik.

 

- Mi smo jedan narod koji hoće da živi u miru i neće dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe, danas smo sa našom braćom i sestrama na KiM i posvećeni Srbiji koju predvodi Aleksandar Vučić- rekao je na skupu "Srbija nade - predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, prenosi RTRS.

 


-  Srbija i srpski narod danas tuguje za stradanjem djece - rekao je Dodik.

 

 

Dodik istakao da je došao na skup da podrži Srbiju.

 


- Naša tuga je naš način da budemo još jači. Oni što su upereni protiv Srbije i sprskog naroda, jednako i protiv Republike Srpske, da poručimo da im je džaba. Došao sam da u ime Srpske da podržim Srbiju, koja je izabrala Aleksandra Vučića za predsjednika. Republika Srpska je zagledana u Srbiju i ovdje su mnog da pokažu da smo zajedno, da smo jedan narod - naveo je Dodik.

 

 

Istakao je da Srbi neće sukobe.

 

 

- Srbi hoće svoje države, hoćemo da živimo u miru i nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe. Danas smo i uz braću na Kosovu. Davno smo naučili da slobode nema bez svoje države, zato je važno da budemo uz Srbe na Kosmetu - istakao je Dodik.

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI