NOVI DETALJI

Brat Kajganića i njegov saradnik ispitani u policiji zbog krađe ‘jaguara’

Hronika 25.05.23, 15:36h

Brat Kajganića i njegov saradnik ispitani u policiji zbog krađe ‘jaguara’
Dodaje se da su na području Laktaša pronađeni dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje, uz potvrdu oduzeti

 

Aljoša Galić i Danko Kajganić ispitani su u Policijskoj upravi Orašje zbog sumnje da su početkom aprila ukrali "jaguar" na području ove opštine, potvrđeno je u policiji, prenosi Glas Srpske

 

- A.G. i D.K. su ispitani zbog sumnje da su počinili tešku krađu i biće predati postupajućem tužiocu Posavskog kantona - potvrdio je portparol MUP-a Posavskog Kantona Zdenko Ćubel.

 

Galića i Kajganića uhapsili su sinoć pripadnici Policijske uprave Banjaluka na osnovu depeše Policijske uprave Odžak.

 

- Policijski službenici PU Banjaluka u saradnji sa policijskim službenicima PU Gradiška, vršili su operativne provjere u vezi sa dopisom PU Odžak u vezi krivičnog djela teška krađa izvršeno 13. aprila 2023. godine na području opštine Odžak, kojom prilikom je otuđeno putničko vozilo marke „jaguar“. Preduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da se lica A.G. i D.K. mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela i lišeni su slobode 24. maja. Sa ovim krivičnim djelom se povezuje još jedno lice za kojim se intenzivno traga -  saopćeno je iz PU Banjaluka.

 

Dodaje se da su na području Laktaša pronađeni dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje, uz potvrdu oduzeti.

 

- Sve mjere i radnje preduzete su u saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje - rekli su u PU Banjaluka ne navodeći više detalja.

 

Danko Kajganić je brat glavnog tužioca BiH Milanka Kajganića.

 

(DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI