17. JUNA U BOSANSKOM NARODNOM POZORIŠTU

Eko život i ove godine partner Festivala za ekologiju i mir 'Djeca su čuvari planete i svijeta' u Zenici

Kultura 19.05.23, 11:53h

Eko život i ove godine partner Festivala za ekologiju i mir 'Djeca su čuvari planete i svijeta' u Zenici
Festival će se održati na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, 17. juna ove godine, sa početkom u 12 sati

 

 

Vođeni pozitivnom praksom i ove godine partnerstvo između Eko života, Vrtića "Abakus" Zenica i Centra za edukaciju, afirmaciju i informisanje "Abakus plus" se nastavlja.

 
Kako je prošlogodišnji projekat odlično ocijenjen od strane djece, roditelja, šire javnosti, ali i stručnjaka, motivirani isti realiziramo i ove pedagoške godine uz nove sadržaje i proširivanje znanja iz oblasti ekološkog odgoja, odgoja za toleranciju i dramskog odgoja, te pripremamo novu ekološku predstavu i Festival za ekologiju i mir "Djeca su čuvari planete i svijeta" - poručuju iz Eko života


Specifični cilj manifestacije jeste jačanje svijesti o važnosti očuvanja planete Zemlje i očuvanja mira u svijetu, a opći cilj manifestacije je poticanje, razvijanje i promoviranje nadarenosti i talenata djece rane, predškolske i školske dobi, te jačanje samopouzdanja djece.

 
Festival će se održati na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, 17. juna ove godine, sa početkom u 12 sati.

 

Pogledajte video!


(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI