Hadžihafizbegović u poruci Beusu

Državljanin sam Hrvatske, ne smeta im moje ime... Naprotiv, vole me i cijene, kao i ja njih, radim u svojoj državi!

Kultura 18.05.23, 12:59h

Državljanin sam Hrvatske, ne smeta im moje ime... Naprotiv, vole me i cijene, kao i ja njih, radim u svojoj državi!
Šta je slavni bh. glumac napisao u svojoj ostavci, a šta u prethodnoj (viber) poruci predsjedniku Fondacije za kinematografiju

 

 

Povodom javnog istupa u medijima člana Upravnog odbora Fondacije za kinematografiju Sarajevo Emira Hadžihafizbegovića, u vezi sa ostavkom na mjesto člana Upravnog odbora i spominjanja imena kolega iz UO, te povodom naknadne izjave za medije u povodu iste od strane Antonia Beusa, Predsjednika Upravnog odbora, iz Fondacije za kinematografiju dostavljena je i pismena ostavka gospodina Hadžihafizbegovića koja je stigla početkom ove sedmice.


Šta je slavni bh. glumac napisao u svojoj ostavci pročitajte u nastavku: 

 

hadihafizbegovic-ostavka

 

Pored teksta ostavke, iz Fondacije za kinematografiju dostavljaju i screenshot poruke koju je prethodno putem vibera primio Antonio Beus od Emira Hadžihafizbegovića kao najavu iste, ali i kao reakciju na Beusovu raniju izjavu za medije.

 

viber-korespodencija-hadzihafizbegovic-beus

 

A povodom svega oglasio se i Antonio Beus.

 

- Kao što mi je u osobnoj viber poruci od 11.05. 2023 godine i najavio, kolega iz UO Fonda za kinematografiju Federacije Bosne i Hercegovine, Emir Hadžihafizbegović je 15.05 pismeno dostavio svoju ostavku Upravnom odboru. Sukladno zakonu, Upravni odbor je ostavku proslijedio nadležnom tijelu na daljnje  postupanje. Kao Upravni odbor želimo da se zahvalimo našem kolegi na dosadašnjem višegodišnjem angažmanu i predanom radu u Upravnom odboru. Veselimo se njegovim novim ulogama i želimo mu mnogo novih uspjeha - izjavio je Beus.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI