MALO KO ZNA KAKO JE POČELA

Ljubavna priča Nikoline i Vidoja: 'Zapela mu je za oko' dok ju je gledao na televiziji, a tek kako je zaprosio...

Lifestyle 26.04.23, 18:45h

Ljubavna priča Nikoline i Vidoja: 'Zapela mu je za oko' dok ju je gledao na televiziji, a tek kako je zaprosio...
Svadbeno slavlje održano je 3. septembra 2013. u Monte Carlu. Nikolina je nosila vjenčanicu s potpisom dizajnerice Monigue Lhuillier, što je za nju bilo ‘nešto novo’, ali i ‘nešto plavo’ – s obzirom na zanimljive plave detalje na ovoj haljini! Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantne naušnice Vidojeve majke

 

 

Uskoro se navršava godina dana otkako je iznenada preminuo suprug voditeljice Nikoline Pišek koja se danas sudi s njegovim ocem, Mišom Grofom, oko imovine.

 


Nikolina je u braku s Vidojem Ristovićem dobila kćer, a malo ko zna kako je započela njihova ljubav za koju mnogi kažu da je poput one iz filmova.


Njih dvoje su se mjesecima družili i bili prijatelji, a Vidoje ju je pažnjom i romantičnim gestama polako kupovao te su prohodali. Onda je uslijedilo i glamurozno svadbeno slavlje koje je trajalo tri dana.


Vidoju je Nikolina ‘zapela za oko’ dok ju je gledao na televiziji, pošto je Pišek tada živjela na relaciji Beograd-Zagreb i u to vrijeme je radila u Srbiji. Ristović je bio uporan te je voditeljici uvijek slao cvijeće i torte na adresu hotelske sobe gdje je odsjedala u Beogradu.

 

nikolina-pisek-vidoje-ristovic


Prosidba je došla ubrzo nakon početka veze. U jednom beogradskom restoranu pred nju je stavio prsten od bijelog zlata, vrijedan 30.000 KM i na uho joj zapjevao pjesmu Sandija Cenova ‘Žena budi mi ti’.


Tom prilikom joj je i rekao: 'Kad budeš spremna, stavi prsten na ruku'.


Iako je na prvi mah bila iznenađena Vidojevim potezom, ona je pristala udati se za beogradskog historičara umjetnosti i kolekcionara umjetničkih djela.


Svadbeno slavlje održano je 3. septembra 2013. u Monte Carlu. Nikolina je nosila vjenčanicu s potpisom dizajnerice Monigue Lhuillier, što je za nju bilo ‘nešto novo’, ali i ‘nešto plavo’ – s obzirom na zanimljive plave detalje na ovoj haljini! Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantne naušnice Vidojeve majke.


Nikolina i Vidoje su napravili identičnu tetovažu. Oni su istetovirali datum kada su se upoznali, 27. augusta 2012. godine, a iz njihove ljubavi se rodila kći Una Sofija, piše Story.hr.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI