Skandalozno ponašanje pjevača

Vlado Georgiev prijetio novinaru: Tražit ću te po gradu, jesi li razumio?

Mediji 11.04.23, 08:50h

Vlado Georgiev prijetio novinaru: Tražit ću te po gradu, jesi li razumio?
Nova.rs ističe da su prijetnje koje je pjevač uputio njihovom novinaru zabilježene i sačuvane na audio snimku, kao i da su navodi o biznisu Georgieva u potpunosti zasnovani na činjenicama i javno dostupnim podacima

 

 

Pjevač i kompozitor Vlado Georgiev uputio je prijetnje novinaru portala Nova.rs, jer mu je postavio pitanje o privatnom biznisu koji je započeo 2020. godine, a koji nema veze sa muzikom.


Naime, redakcija portala Nova.rs došla je Georgiev 2020. otvorio firmu „Dunav kargo“ koja se bavi riječnim prijevozom tereta. Podaci iz finansijskog izvještaja, kako prenosi Nova.rs, navode da je tokom 2021. godine firma ostvarila zaradu od 36 miliona dinara, dok finansijski izvještaj iz 2022. još nije poznat.

 

Novinar portala Nova.rs je ovim povodom pozvao pjevača za komentar, ali pošto mu se on nije javio, on je nazvao Igora Stojkovića, koji je zakonski zastupnik, odnosno direktor firme koju posjeduje Vlado Georgiev.

 

Stojković ga je zamolio da mu napiše mail sa pitanjima, što je novinar i uradio.

 

Nakon nekog vremena, pjevač je pozvao novinara portala Nova.rs i počeo da mu prijeti i psuje.

 

„Molim te, nemoj da ulaziš u ovu igranku sa mnom, nemoj da mi se user*vaš u život, da ne bi bilo problema, razumiješ? Znači molim te, kao čovjeka te molim napravit ću se da nisam vidio ovaj mail. Nastaviš li ovako da mi dr*aš te podatke i da mi roviš po životu tražit ću te po gradu. Jesi li razumio? Ne znam da li si me razumio, znači samo si mi ti falio, samo ste mi vi falili. Molim te kao čovjeka, samo mi reci da li si me shvatio“, rekao je Georgiev.

 

Nova.rs ističe da su prijetnje koje je pjevač uputio njihovom novinaru zabilježene i sačuvane na audio snimku, kao i da su navodi o biznisu Georgieva u potpunosti zasnovani na činjenicama i javno dostupnim podacima.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI