FOTO i VIDEO/ U Domu mladih

Kultur Shock održao sjajan koncert u Sarajevu: Energičnim nastupom 'zapalili' publiku

Zabava 07.04.23, 11:14h

Ovaj energični muzički spektakl održan je povodom obilježavanje Dana Grada Sarajeva, a publika je zaista uživala u koncertu obzirom da su nakon dužeg vremena nastupili u glavnom gradu BiH

 

 

Grupa Kultur Shock predvođena Srđanom Jevđevićem priredila je sinoć sjajan nastup u Domu mladih. Ovaj energični muzički spektakl održan je povodom obilježavanje Dana Grada Sarajeva, a publika je zaista uživala u koncertu obzirom da su nakon dužeg vremena nastupili u glavnom gradu BiH.

 

Prije nego što su članovi Kultur Shocka izašli na binu, atmosferu su zagrijali članovi benda Erik and the Worldly Savages, a onda je Gino preuzeo scenu, a publika je uživala u brojnim hitovima, među kojima su: "Zumbul", "Sarajevo", "Hashishi", "Akšam" i mnogi drugi. Nakon odličnog koncerta ispraćeni su dugim aplauzom i ovacijama.

 

Inače, bend Kultur Shock je aktivan od 1996. godine, a poznati su po kombinovanju balkanske narodne muziku sa pankom, metalom i rokom. Grupa je izdala čak 11 albuma i izvela preko 1.500 nastupa širom svijeta.

 

Pogledajte dio atmosfere sa koncerta...

 

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI