Muzički poduhvat

Kćerka Danisa Tanovića objavila svoj prvi album: Željela sam pokazati sebi i svijetu šta sam sposobna uraditi!

Showbizz 01.04.23, 12:29h

Kćerka Danisa Tanovića objavila svoj prvi album: Željela sam pokazati sebi i svijetu šta sam sposobna uraditi!
Album sadrži šest pjesama na engleskom jeziku i to, "If I had wings", "The girl who folded herself", "Little Bird", Grown Shy", "Melancholy" i "Wings"

 

 


"If I had wings" naziv je prvog albuma Livine Tanović, kćerke poznatog bh. režisera Danisa Tanovića i Majlis De Ruder (Maelys De Rudder).


Album sadrži šest pjesama na engleskom jeziku i to, "If I had wings", "The girl who folded herself", "Little Bird", Grown Shy", "Melancholy" i "Wings".

 
Povodom izlaska albuma, sama Livina Tanović oglasila se na svom Instagram profilu zahvalivši se porodici, prijateljima i svom mentoru Florianu.


-  Objavljen je! Kakva je samo avantura bila snimati ovaj EP.  Sa "If I had wings" željela sam pokazati sebi i svijetu šta sam sposobna uraditi.  U tom procesu naučila sam mnogo o sebi, ali to ne bih mogla bez podrške i saradnje s talentovanom i velikodušnom grupom ljudi, poručila je svojim pratiocima Livina.


Pored Livine, Danis i Maliz imaju još četvero djece - dva sina i dvije kćerke. Porodica slavnog režisera živi u Sarajevu.

 

Poslušajte muziku njegove kćerea Livine:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Livina | 빛나 |

BLIN
KOMENTARI