Nakon što se na protestima pojavila ogrnuta zastavom

Sebija Izetbegović tvrdi: Niko nije dobacivao o bilo kakvom 'crkavanju dušmana', niti sam ja odgovarala 'nek crknu'!

Front 01.04.23, 11:01h

Sebija Izetbegović tvrdi: Niko nije dobacivao o bilo kakvom 'crkavanju dušmana', niti sam ja odgovarala 'nek crknu'!
Mediji su prenijeli informaciju da je dr. Izetbegović tokom protesta kazala "neka crknu dušmani", što je čulo nekoliko novinara. Međutim, ona tvrdi da to nije tačno...

 

 

 


Nakon što se na jučerašnjim protestima ponovo pojavila ogrnuta zastavom BiH, na svom zvaničnom Facebook profilu oglasila se Sebija Izetbegović.

 


Mediji su prenijeli informaciju da je dr. Izetbegović tokom protesta kazala "neka crknu dušmani", što je čulo nekoliko novinara.


Međutim, ona tvrdi da to nije tačno... U postu koji je objavljen sino, Sebija Izetbegović navodi:


- Danas sam bila na protestu ispred zgrade OHR. Bilo je dostojanstveno i izrazito emotivno. Susret sa velikim brojem nepoznatih, a divnih ljudi.


Nadahnuta obraćanja gospodje Zornić i ostalih govornika, predivna poruka gospodina Gradimira Gojera. Nisam čula ni jednu ružnu riječ.


Niko nije govorio niti dobacivao o bilo kakvom “crkavanju dušmana” niti sam ja odgovarala “nek crknu”. Oni koji šire laži to će i dalje raditi a mi ćemo se i dalje okupljati.


Borba za demokratsku i građansku Bosnu i Hercegovinu traje, mora se poštovati izborni rezultat i volja građana - poručila je.

 

 


(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI