KJKP 'Vodovod i kanalizacija' d.o.o. Sarajevo

Plaćanje računa za vodu i odvodnju od 1. aprila na šalterima BH Pošte bez troškova provizije

Hronika 22.03.23, 08:52h

 Plaćanje računa za vodu i odvodnju od 1. aprila na šalterima BH Pošte bez troškova provizije
Troškove provizije prilikom naplate računa u poslovnicama BH Pošte snosit će KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo

 

 

 

Kantonalno javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Sarajevo će od 1. aprila 2023. godine, u okviru ranije poduzetih aktivnosti na reformi sistema naplate, omogućiti uz predočen račun plaćanje usluga potrošnje i odvodnje vode u poslovnicama BH Pošte bez troškova provizije. 


Troškove provizije prilikom naplate računa u poslovnicama BH Pošte snosit će KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo.


Blagajne našeg Preduzeća bit će na raspolaganju potrošačima do 1. maja. Nakon tog datuma, blagajne se zatvaraju, a potrošači će plaćanje moći vršiti isključivo na šalterima u svim poslovnicama BH Pošte,  elektronskim putem i putem banaka. 


Najveći benefit reformi sistema naplate jeste omogućavanje jednostavnijeg, lakšeg i bržeg plaćanja računa bez provizije, smanjenje gužvi na naplatnim mjestima, te veći broj lokacija naplate.


Za sve upite i reklamacije naši kupci se mogu obratiti Centru za potrošače KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo na adresi Jaroslava Černija br. 8 ili putem e-maila [email protected] - navodi se u saopćenju KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL/mr)

                                                                                

BLIN
KOMENTARI