21. MARTA U DVORANI 'GORAN ČENGIĆ' NA GRBAVICI

Dževad Poturak najavljuje vrhunski spektakl u Sarajevu: Osam borbi na 19. 'No Limitu', Mesud Selimović zvijezda večeri

Sport 20.03.23, 18:58h

Dževad Poturak najavljuje vrhunski spektakl u Sarajevu: Osam borbi na 19. 'No Limitu', Mesud Selimović zvijezda večeri
Cijena ulaznice za kompletan program je 20 KM, a u prodaji je ostala ograničena količina karata

 

 

Proslavljeni kickboxing šampion Dževad Poturak, koji je završio svoju profi karijeru, u utorak, 21. marta, organizira 19. po redu "No Limit" turnir u organizaciji predsjednika borilačke promocije "No Limit Fighting Network".

 


Spektakl od osam borbi bit će održan u utorak uvečer u sportskoj dvorani “Goran Čengić” na Grbavici, u Sarajevu.


Bosna i Hercegovina tako će, zahvaljujući Poturku i njegovoj promotorskoj organizaciji, biti domaćin borcima iz cijele zemlje, Turske, Sjeverne Makedonije i Rumunije.


- Drago mi je da su se odazvali momci iz cijele Bosne i Herecgovine. Želim da pružimo što bolju atrakciju, da nastavimo sa 'No limit' pričom. To mi je cilj, da okupimo vrhunske borce, da se bore, da ne čekaju pozive iz Evrope. Mi smo najbolji ambasadori ovog podneblja - kazao je  Poturak kojem je ovo ukupno 19. event koji organizira.


Mesud Selimović je zvijezda večeri, on je nadolazeći šampion iz kluba Team Cut Tuzla. Protivnik će mu biti Ferhat Arslan, borac iz Turske.


Osim ovog meča ljubitelji No Limita će imati priliku vidjeti još sedam borbi:


Ile Ristevski (S. Makedonija) – Dario Kadić (BiH), Emir Tihić (BiH) – Sannion Alihodžić (BiH), Miroslav Lazar (Rumunija) – Benjamin Memija (BiH), Adi Duraković (BiH) – Nuh Hebibović (BiH), Cristinel Cisiona (Rumunija) – Riad Kasapović (BiH), Amar Muhović (BiH) – Alen Beganović (BiH), Lazar Trapara (BiH) – Dino Alić (BiH).


Cijena ulaznice za kompletan program je 20 KM, a u prodaji je ostala ograničena količina karata.

 

(FENA/ad)

 

BLIN
KOMENTARI