foto/ pršti od seksipila

Beyonce 'preskočila' grudnjak i u izazovnoj haljini raspametila fanove: 'Ostao sam zatečen!'

ŽENA iN 18.03.23, 19:22h

Beyonce 'preskočila' grudnjak i u izazovnoj haljini raspametila fanove: 'Ostao sam zatečen!'
Pjevačica je na svojem Instagramu objavila niz fotografija i snimki na kojima izmjenjuje zavodljive poze u potpuno prozirnoj zlatnoj haljini, ispod koje nije obukla grudnjak, a grudi je prekrila tek s komadićima ljepljive trake

 

 

 

Beyonce je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira u potpuno prozirnoj haljini i bez grudnjaka.

 

Glazbena diva Beyonce počastila je obožavatelje prizorima koji su ih oduševili.


Pjevačica je na svojem Instagramu objavila niz fotografija i snimki na kojima izmjenjuje zavodljive poze u potpuno prozirnoj zlatnoj haljini, ispod koje nije obukla grudnjak, a grudi je prekrila tek s komadićima ljepljive trake.


"Ostao sam zatečen", "Srušila internet", "Kraljica", "Zumiram svaku fotku", neki su od brojnih komentara ispod objave koja je skupila i više milijuna lajkova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Kako piše Daily Mail, Beyonce je u ovom izdanju ugostila uzvanike na ekskluzivnom partyju nakon dodjele Oscara, koji je organizirala sa suprugom Jay Z-jem.

 

Inače, za pjevačicu je 2023. godina započela i više nego sjajno. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy slavila je u čak četiri kategorije, čime je oborila i rekord u najviše osvojenih Grammyja u povijesti, njih čak 32.

 

Taj uspjeh može zahvaliti svojem albumu "Renaissance", koji je izdala prošle godine i koji je brzo ostvario platinastu nakladu.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI