LAGANA ZA IZVOĐENJE

Vruća uvertira u vikend: Čak ni oni najumorniji neće odoljeti divljoj pozi 'ležeći policajac', jeste li je već probali?

DEPO PLUS 10.03.23, 19:38h

Vruća uvertira u vikend: Čak ni oni najumorniji neće odoljeti divljoj pozi 'ležeći policajac', jeste li je već probali?
Lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme - to se traži

 

 

 

 

Nakon dugog i napornog tjedna, seks s partnerom mnogima je često posljednja stvar na pameti, međutim, ponekad se uopće ne trebate ni pomaknuti za trenutak strasti. Stručnjaci imaju rješenje i za one malo ljenije.


Ako ste preumorni za akrobacije u krevetu, a druga strana je raspoložena za ‘igru‘, onda je u tom slučaju idealna poza ‘ležeći policajac‘, piše Živim.hr.


Lagana, a pruža užitak


Lagana je za izvođenje i obećava intenzivne orgazme, tvrde stručnjaci. Ova poza zapravo je slična pozi doggy style, samo što u ovom slučaju žena leži na trbuhu, a ispod bokova ima jastuk (zato je i dobila naziv ‘ležeći policajac‘).


Partner može stajati uspravno, ili se nagnuti prema vama za još veću intimnost. Također, može se pridržavati i za vašu guzu. Ova poza omogućuje lakše postizanje orgazma, s obzirom na to da je položaj zdjelice zbog jastuka idealan za lakšu stimulaciju G-točke. Ne može bolje od ovog...


Malo predigre nije naodmet


Ponekad vas strast toliko obuzme da vam predigra traje onoliko koliko vam treba da strgnete odjeću, možda i kraće. No, ruku na srce, niste baš uvijek tako animalno napaljeni, a i bilo bi šteta zanemarivati predigru, jer upravo ona čini seks boljim.


Predigra nije nešto bez čega se ne može, ali ona budi osjetila i želju u nama. Kao što nas aperitiv priprema za uživanje u jelu, iako nam obrok može ići u tek i bez njega, tako nas predigra priprema za uživanje u seksu. Zato se opustite i uživajte:)

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI