Sa Halidom Bešlićem u Zetri

Španjolka Laura Marin stigla u Sarajevo: Ovo je ispunjenje mog sna, biću specijalna gošća na koncertu balkanske legende!

Zabava 10.03.23, 15:21h

Španjolka Laura Marin stigla u Sarajevo: Ovo je ispunjenje mog sna, biću specijalna gošća na  koncertu balkanske legende!
Halid Bešlić je mladu Španjolku na koncert i u Sarajevo pozvao nakon što je saznao priču o njoj i njenoj ljubavi prema muzici Balkana i našem jeziku


Mlada Španjolka Laura Marin, koja je postala muzička atrakcija širom regije, danas je sletjela u Sarajevo. Sutra će u Olimpijskoj dvorani Zetra biti specijalna gošća legendarnog Halida Bešlića, i zajedno s njim izvesti nekoliko pjesama.

 

Ekipa N1 je Lauru dočekala na aerodromu, a ona se emotivno obratila svim ljudima iz BiH i regije koji je slušaju i podržavaju:

 

“Put iz Galicije je trajao 24 sata. Već na letu iz Frankfurta, u avionu sam čula ljude koji pričaju bosanski. Srce mi je bilo puno. Kad sam sletjela u Sarajevo, vidjela sam natpise ‘carina’ i BiH i znala sam da je to to. Ovo je ispunjenje moje želje koja traje devet godina”, kazala nam je mlada Španjolka.

 

Halid Bešlić je popularnu Španjolku na koncert i u Sarajevo pozvao nakon priče koju je N1 snimio o njoj i njenoj ljubavi prema muzici Balkana i našem jeziku, ali i nakon što se uvjerio u njen talenat.

 

Poslušajte kao Laura pjeva:

 

 


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI