NEMOJTE VIŠE SUMNJATI

Stručnjakinja za veze: Postoji određeni tip muškarca za kojeg je zajamčeno da će biti dobar u krevetu

Zabava 07.03.23, 14:19h

Stručnjakinja za veze: Postoji određeni tip muškarca za kojeg je zajamčeno da će biti dobar u krevetu
- Je li onda seks s nekim tko nije ‘onaj pravi‘ loša stvar?, pita Hocking i kaže da je nakon nekog vremena razmišljala o odgovoru i u razgovoru s prijateljicama došla do zaključka da je to zapravo prikriveni blagoslov


Poznata kolumnistica i stručnjakinja za spojeve Jana Hocking, koja otvoreno govori o svom seksualnom životu, nedavno je otkrila da postoji određeni tip muškarca za kojeg je zajamčeno da će biti dobar u krevetu. I da, naravno, ispada da kada je riječ o seksu, ‘pogrešan tip muškarca‘ uvijek je najbolji, prenosi gloria.hr.


- To znam iz iskustva. Uvijek je sjajan bio seks s muškarcima za koje znam da si ne bismo odgovarali u vezi. To je tip muškarca koji u seksu zna zadovoljiti ženu, pogađa sva prava mjesta, ali obično svi oni imaju iste osobine - ne žele se vezati, malo posvete pažnju, pa se malo zahlade i često imaju upitnu prošlost - kaže Jana Hocking.


- Osjećate se nestašno, upuštate se u eksperiment jer znate da neće potrajati, stoga se ne brinete gleda li on u vama ‘materijal za ženu‘, a niste ni sto posto sigurni da ćete to ponoviti, dajete sve od sebe. To pomalo i izaziva ovisnost - navodi Hocking u kolumni za news.com.au.


Podiže samopouzdanje


- Je li onda seks s nekim tko nije ‘onaj pravi‘ loša stvar?, pita Hocking i kaže da je nakon nekog vremena razmišljala o odgovoru i u razgovoru s prijateljicama došla do zaključka da je to zapravo prikriveni blagoslov.


- Poznato je, naime, da se nakon dobrog seksa oslobađa hormon sreće serotonin, što može potrajati i 24 sata, tako da je noć strasti s nekim tko zna što radi dobra za vaše zdravlje. Još je jedna prednost seksa s ovim određenim tipom muškaraca, a to je da vam zaista može podići osjećaj samopouzdanja i pridonijeti da se osjećate ‘živima‘. Ne treba zanemariti ni osjećaj kao da radite nešto zločesto s nekim s kim ne biste trebali biti. Uz to, izlazak izvan zone komfora može koristiti i uzbudljivo je ne znati što će se sljedeće dogoditi - kaže Hocking i dodaje kako je također sjajno eksperimentirati s nekim s kim se osjećate ugodno, čak i ako znate da to neće trajati vječno.


Osim toga, imat ćete ugodan materijal za sjećanje koji će vam u starosti sigurno izmamiti osmijeh na lice


- Podsjećaju vas kako se zabaviti i bez očekivanja. Uče vas da se nikada ne oslanjate na čovjeka za sve svoje potrebe i izvrsni su seksualni partneri dok ne naiđe ‘prava‘ osoba. Osim toga, također smatram da su ti dečki uvijek željni seksa, što je izvrsno za naš libido - kaže Hocking i poziva da se bez imalo grižnje savjesti, ako ste slobodni i imate priliku, zabavite sa ‘zločestim dečkom‘. Naravno, ipak uz neka pravila. Uvijek koristite zaštitu i prihvatite da će vaša seksualna veza doći do kraja. Sve dok slijedite ove smjernice, u redu je zabaviti se.


(FENA/jk)

BLIN
KOMENTARI