JOŠKO LOKAS OTKRIVA DETALJE

Stiže nova verzija 'Potjere' na HRT: Uloge se mijenjaju, a timu poznatih lovaca pridružuje se još jedan...

Mediji 24.02.23, 18:13h

Stiže nova verzija 'Potjere' na HRT: Uloge se mijenjaju, a timu poznatih lovaca pridružuje se još jedan...
Timu poznatih lovaca Morani Zibar, Krešimiru Sučeviću Međeralu, Deanu Kotigi i Mladenu Vukorepi navodno će se pridružiti i Sven Marcelić, a spin-off verzija 'Potjere' prikazivat će se nedjeljom u večernjem terminu

 

 

Uskoro se na HRT-u počinje prikazivati kviz 'Super potjera' koji je inačica kviza Beat The Chasers i gledat ćemo ga u terminu nedjeljom navečer. Voditelj naše inačice ovog kviza bit će Joško Lokas koji je za Večernji.hr rekao:


– Veselim se ovom spin-offu dosadašnje 'Potjere'. Bit će zabavno jer se zapravo mijenjaju uloge. Dosad su bila četiri natjecatelja i jedan lovac, a sada će biti jedan natjecatelj koji će pokušati pobijediti lovce kojih će biti pet. Naravno, bit će tu raznih kombinacija oko vremena i iznosa, ali će svakako biti zanimljivo kao i dnevne 'Potjere' – kazao je Lokas.


Inače, timu poznatih lovaca Morani Zibar, Krešimiru Sučeviću Međeralu, Deanu Kotigi i Mladenu Vukorepi navodno će se pridružiti i Sven Marcelić. Njega publika dobro poznaje jer je prošle godine u rujnu sudjelovao u 'Potjeri' i osvojio je 115 tisuća kuna, a u završnoj 'Potjeri' sam je točno odgovorio na 22 pitanja i lovac Krešimir Sučević Međeral nije ga uspio uhvatiti. Time je Sven postavio novi rekord u HRT-ovu kvizu jer ovakav rezultat dosad nitko nije ostvario.

 

U engleskoj verziji ovog kviza prva runda zove se "The Cash Builder round". Natjecatelj dobije pet pitanja s nekoliko ponuđenih odgovora, a za svaki odgovor može dobiti tisuću  funti. Runda je gotova kada natjecatelj odgovori pogrešno na jedno pitanje ili odgovori točno na sva pitanja. Ako pogrešno odgovori na prvo pitanje, odlazi kući praznih ruku.


Nakon toga pred natjecatelje dolaze dva lovca s kojima se mora suočiti kako bi osvojio tu svotu koju je u prethodnom djelu izgradio. Oni mu daju ponudu za vrijeme u sljedećoj rundi. Nakon toga dolazi sljedeći lovac koji im nudi veći iznos, ali i veću vremensku šansu za lovce kako bi ulovili natjecatelja. Isto važi i za četvrtog i petog lovca. Natjecatelj dobiva 60 sekundi na svom satu. U idućoj rundi natjecatelji i lovci se izmjenjuju u odgovorima. Lovci se koriste zvonom kako bi odgovorili na pitanja. Kad jedna strana da točan odgovor, njihov sat prestaje, a sat njihovih protivnika počinje odbrojavanje. Ako natjecateljima sat dođe do nule, idu kući praznih ruku, a ako lovcima sat dođe do nule, natjecatelji osvajaju ponudu koju su odabrali.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI