mučno za snimanje

Glumila nimfomanku: Jedna škakljiva scena u karijeri Jennifer Aniston bila je toliko kontorverzna da nikad nije ugledala svjetlo dana

DEPO PLUS 18.02.23, 18:02h

Glumila nimfomanku: Jedna škakljiva scena u karijeri Jennifer Aniston bila je toliko kontorverzna da nikad nije ugledala svjetlo dana
Bilo je zastrašujuće snimati to jer obično imaš nekoga tko te podržava, ali on je samo ležao tamo u komi, a ja sam se morala okretati naprijed, ovamo, onamo, sasvim sama...", otkrila je u intervjuu Conanu O'Brienu

 

 

 

Jennifer Aniston mnogima je omiljena 'prijateljica' i jedna je od rijetkih zvijezda uz čiju se karijeru ne vežu baš nikakvi skandali, no čak se i njoj zalomila jedna scena koju je ipak snimila, iako je u konačnici smatrana tolikim tabuom da nikada nije ugledala svjelo dana. Unatoč tome što su u film uključene brojne škakljive scene, ta jedna bila je previše kontroverzna i za samog redatelja koji ju jednostavno odlučio izrezati i ne koristiti. 

 

Slavna glumica koja je upravo proslavila 54. rođendan i koja uživa u single danima tijekom svoje je duge i bogate karijere snimila brojne nepristojne i intimne scene poput onih u filmovima 'Napokon Polly', 'S njim i na kraj svijeta' i 'Dobra djevojka', no uvjerljivo najgorom koju je ikada snimila smatra scenu iz filma 'Kako se riješiti šefa 2' koja nikada nije prikazana.


U spomenutom filmu Jennifer je glumila seksualno agresivnu stomatologinju - doktoricu Juliju Harris, koja kao panseksualna nimfomanka uživa u manipuliranju i uznemiravanju svog pomoćnika Dalea (Charlie Day). Usred mnogih nepristojnih scena smjestila se i ona u kojoj je Dale u komi, a u kojem Julia odlučuje iskoristiti priliku za malo akcije. 

 

aniston


Kako je sama Jennifer priznala, scena odnosa u kojem ne postoji obostrani pristanak, već njezin lik koristi priliku jednog užasnog trenutka, za njezin je ukus bila previše te vjeruje da prelazi mnoge granice, a njezino mišljenje dijelio je i ostatak tvoraca ove komedije zbog čega su se i odlučili spomenutu scenu izbaciti i nikada ju ne prikazati. 

 

Osim što Jennifer vjeruje da bi scena mnogima bila grozna za gledanje, priznala je i da je njoj bila jednako mučna za snimanje, a k tome je i fizički bila iznimno zahtjevna. "Lik Charlieja Daya je u komi, a ja ga iskorištavam. Bilo je zastrašujuće snimati to jer obično imaš nekoga tko te podržava, ali on je samo ležao tamo u komi, a ja sam se morala okretati naprijed, ovamo, onamo, sasvim sama...", otkrila je u intervjuu Conanu O'Brienu. Iako scena nije završila u filmu, Jennifer se našalila kako se da kladiti da ju se može pronaći među onim specijalnim DVD dodacima. 

 

(Index, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI