Lijepa Belkisa se pohvalila

Navodna treća muftinica Zukorlić kupa se u beogradskom luksuzu i dizajnira šešire

ŽENA iN 16.02.23, 13:06h

Navodna treća muftinica Zukorlić kupa se u beogradskom luksuzu i dizajnira šešire
Ona je, kako se pohvalila na društvenim mrežama, pokrenula i biznis – dizajn šešira, ali teško da je već uspjela da zaradi toliko da sebi može da priušti luksuznu nekretninu



Belkisa Crnovršanin, bivša novopazarska novinarka i navodna treća žena po šerijatu rahmetli muftije Muamera Zukorlića, izvesno vrijeme, makar sudeći po objavama na društvenim mrežama, boravi u Beogradu i to u luksuznoj zgradi u elitnom naselju Beograd na vodi!


Govorkanja po Novom Pazaru da je Belkisa navodno kupila stan u Beogradu nisu potvrđena, ali je zanimljivo da je prethodnih sedmica navodna treća muftinica više puta na svom Instagram objavljivala fotografije i video-snimke upravo iz Beograda na vodi. Nije, pak, isključeno ni da tu samo boravi kod nekog dok je u srbijanskoj prijestolnici.


Ona je, kako se pohvalila na društvenim mrežama, pokrenula i biznis – dizajn šešira, ali teško da je već uspjela da zaradi toliko da sebi može da priušti luksuznu nekretninu u naselju u kojem su najskuplji kvadrati u Srbiji.


Podsjetimo, Belkisa Crnovršanin je navodno sklopila šerijatski brak sa rahmetli muftijom Mumamerom Zukorlićem koji bi upravo na današnji dan napunio 53 godine. Ona nikada nije demantovala saznanja o ovom braku.


(DEPO PORTAL/jk)

BLIN
KOMENTARI