prati svog dragog i uživa

Ana Bavrka televizijski posao zamijenila je putovanjem po bijelom svijetu: 'Ja sam žena koja jako dobro slaže prioritete...'

ŽENA iN 23.01.23, 12:00h

Ana Bavrka televizijski posao zamijenila je putovanjem po bijelom svijetu: 'Ja sam žena koja jako dobro slaže prioritete...'
Zoran i ja smo trenutno ovako posložili naše živote, gradimo zajednički život, ostvarujemo planove, ali to nipošto ne znači da sam odustala od sebe i posla - kaže Bavrka

 

 


Ana Bavrka od prvog pojavljivanja na malim ekranima nije prestala oduševljavati svojom ljepotom. Njen život okrenuo se nakon što je pobijedila na jednom izboru ljepote, kada dobiva priliku za posao na televiziji kao voditeljica koju prihvata objeručke.

 

Njena veza sa Zoranom Cvjetkovićem, sportskim menadžerom, uvijek je bila zanimljiva. Ljubav, prekid, pomirenje pa sve u krug. Ljubav je na kraju pobijedila, a Ana je odlučila odnedavno pratiti svog zaručnika u stopu i na žalost mnogih gledalaca lijepa Mostarka napustila je televizijski posao. Sada po bijelom svijetu uživa u ljubavi sa Zoranom, a nedavno je imala priliku susresti se u Parizu s glumicom i modelom Emily Ratajkowski.

 

Anu smo zatekli u Parizu odakle je govorila za „Avaz“.

 

Znanje je moć


Radili ste kao novinarka, ali školovali ste se za zdravstvenog radnika. Da li Vam je žao što nikada niste radili ono što ste studirali?

 

-  Nije mi žao što nisam radila, jer je vrlo brzo posao na televiziji ukrao moje srce i ispunio sva moja očekivanja i doslovno sam ostvarila snove. Što se tiče učenja tolike godine, ni to mi nije žao, jer znanje je moć i to vam niko ne može oduzeti.

 

Kako su izgledali najljepši dani na televiziji?

 

- Meni je svaki dan na poslu bio najljepši dan. Uvjerila sam se da postoje ljudi i kolektiv koji vam ne pravi stres, nemate onog ružnog grča u želucu kada idete na posao. Mogu reći da me Bog nagradio s izborom posla i kolektiva. Televizijski posao ili živiš stopostotno ili ga ne radiš. Tako je jednostavno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

 

U nekom trenutku života ste prelomili da želite život podrediti ljubavi a ne karijeri. Putujete, pratite Vašeg zaručnika i stalno ste zajedno. Šta se desilo pa ste željeli to, a ne svakodnevni odlazak na posao kao voditeljica?

 

- Ja sam žena koja (zasad) jako dobro slaže prioritete i vodim se onom sve u svoje vrijeme. Zoran i ja smo trenutno ovako posložili naše živote, gradimo zajednički život, ostvarujemo planove, ali to nipošto ne znači da sam odustala od sebe i posla. Dapače. Zoran je moja velika podrška i partner u poslu. Realno, pola kampanja je snimio upravo on.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(Avaz, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI