VIDEO / Đokoviću prekipilo

Poznati teniser prozvao indolentnog sudiju i tražio izbacivanje navijača sa stadiona: Dosta je provokacija!

Sport 19.01.23, 15:30h

Poznati teniser prozvao indolentnog sudiju i tražio izbacivanje navijača sa stadiona: Dosta je provokacija!
"Što ćeš napraviti u vezi toga? Čuo si ga barem deset puta. Ja sam ga čuo 50 puta. Što ćeš napraviti?"

 

Novak Đoković pobijedio je Francuza Enza Couacauda 3:1 u setovima (6:1, 6:7, 6:2, 6:0) u drugom kolu Australian Opena, a srpski tenisač je tijekom meča imao problema s jednim od nekoliko navijača obučenih u crveno-bijelu majicu.

"Lik je mrtav pijan. Provocira me od prvog poena. Nije došao ovamo gledati tenis. Samo mi želi ući u glavu", rekao je Đoković sucu.


"Što ćeš napraviti u vezi toga? Čuo si ga barem deset puta. Ja sam ga čuo 50 puta. Što ćeš napraviti? Zašto ne zoveš zaštitare da ga izbace sa stadiona?" nastavio je Đoković, dok su kamere snimile kako nadređene osobe razgovaraju s navijačima za koje slavni tenisač kaže da su ga provocirali, prenosi Index.hr.


Đoković je pobijedio nakon nepuna tri sata igre te će u trećem kolu igrati protiv 27. nositelja Grigora Dimitrova iz Bugarske. Protekle sezone Đoković nije smio nastupiti na Australian Openu jer se nije cijepio protiv korone, pa je deportiran iz države.

 

Ove godine su pravila puno blaža i dozvoljen mu je nastup. Srbin je rekorder po broju osvojenih naslova u Melbourneu, ima ih devet u karijeri. Na vječnoj ljestvici pokušava dostići Rafaela Nadala koji ima 22 osvojena Grand Slama. Đoković zasad ima 21.
 

Pogledajte video razljućenog Novaka!

 

(DEPO PORTAL/jk)

 

 

BLIN
KOMENTARI