Bh. fudbal

Hadžibegić izabrao stručni štab: Pored Rahimića i Seferovića, tu je i par novih imena

Sport 16.01.23, 14:49h

Hadžibegić izabrao stručni štab: Pored Rahimića i Seferovića, tu je i par novih imena
Obavio sam razgovor sa svima i nema dileme ovo je jedan kompetentan stručni štab, naglašava Hadžibegić


Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić dobio je saglasnost da izabere članove stručnog štaba.

 

Pored Elvira Rahimića i Almira Seferovića, koji su bili i ranije, selektor se odlučio još za svog dugogodišnjeg saradnika Mehmeda Janjoša, kao i za Nenada Gagru i Sinišu Mrkobradu.

 

- Obavio sam razgovor sa svima i nema dileme ovo je jedan kompetentan stručni štab. Nisam ranije želio govoriti o imenima, dok prvo s njima ne pričam. Lako smo se dogovorili i svi su sa zadovoljstvom prihvatili da budu dio ove priče. Siguran da ćemo zajedno tražiti najbolja rješenja za utakmice ili neke specifične situacije - naglasio je Hadžibegić.

 

Selektor je dodao da planira da, čim završi obilazak i razgovor s igračima, održi i jedan radni sastanak sa članovima stručnog štaba.

 

- Znam da svi sa puno ambicija, odgovornosti i želje ulazimo u ovaj posao te da ćemo dati sve od sebe da napravimo dobru atmosferu u i oko reprezentacije i ostvarimo cilj koji je pred nama - zaključio je selektor.

 

(FENA/jk)

BLIN
KOMENTARI