VIDEO/ nakon što je RAK podnio još dvije prijave

Hadžifejzović: 'Da, rekao sam, je*bite se! Neka nam i za to sude, ima da se branimo!'

Mediji 16.12.22, 22:22h

Hadžifejzović: 'Da, rekao sam, je*bite se! Neka nam i za to sude, ima da se branimo!'
"U jednoj se optužujem da sam rekao nešto što bi moglo zvučati kao psovka. Da, to sam rekao. Ono što jesam rekao, rekao sam"

 


Odmah nakon što nam je Draško Milinović, mimo zakona, nedjeljom, onako po političkoj narudžbi presudio, RAK je protiv FACE-a podnio još nekoliko prijava.
U jednoj se optužujem da sam rekao nešto što bi moglo zvučati kao psovka. Da, to sam rekao. Ono što jesam rekao, rekao sam.


Da, to sam izgovorio u programu, ali RAK to mora tumačiti u kojem kontekstu sam to rekao, zašto sam to izgovorio. Izgovorio sam to u momentu odbrane naše televizije i svih medija od Draška, Dodika, Čovića i Bakira.


Neka nam i za to sude, ima da se branimo - rekao je, između ostaloga, Senad Hadžifejzović u večerašnjem komentaru nakon što je Vijeće Regulatorne agencija za komunikacije (RAK)odbilo prijavu protiv Face televizije, jer se na osnovu stručnog mišljenja/vještačenja Agencije za forenzička ispitivanja i vještačenja BiH (AFIVBiH) nije moglo pouzdano utvrditi da je Hadžifejzović izgovotio riječ "ubiti".


Kompletan komentar pogledajte u videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI