umjesto da pojačavate grijanje

Zimske seks poze da (malo) zakuhate u krevetu: Ovakav orgazam dugo ćete pamtiti!

DEPO PLUS 14.12.22, 19:40h

Zimske seks poze da (malo) zakuhate u krevetu: Ovakav orgazam dugo ćete pamtiti!
Proučite ove seks poze koje će zimske noći podignuti na sasvim novu razinu

 

 

Temperature postaju sve niže, no nema razloga da se smrzavate. Umjesto da pojačavate grijanje, budite malo nestašni i isprobajte odlične seks poze koje će vaše zimske večeri učiniti vrućim i vrlo, vrlo ugodnim.


Zima je period u kojem više vremena provodimo u zatvorenom prostoru pa zašto ne biste izvukli maksimum iz tih romantičnih trenutaka udvoje? Postoji nekoliko zanimljivih seks poza inspiriranih zimom koje će sasvim sigurno izazvati trnce uzbuđenja i zagrijati vas. Oživite malo blagdansko vrijeme slasnim ludiranjem ispod pokrivača.

 

Živim.hr donosi seks poze koje će zimske noći podignuti na sasvim novu razinu.


Zločest i/ili dobar


Uoči blagdana svi često razmišljamo o tome jesmo li proteklih mjeseci bili zločesti ili dobri, no većina nas uvijek se nada da će doživjeti malo nestašluka kad se radi o seksu. Jedan način da začinite stvari u krevetu jest da dodate malo lagane BDSM (vezanje, disciplina, pokoravanje i sadomazohizam) prakse u svoje igrice. Počnite tako da upotrijebite povez za oči i/ili nešto čime ćete vezati ruke svom partneru (partnerici). Ljudi se često iznenade koliko takav mali pomak može seks učiniti intenzivnijim i uzbudljivijim. Bilo da dajete ili primate - teško da vas malo nastranosti neće napaliti.


Toplo i divlje


Ako se vaš partner rijetko pali samo na ljudski dodir, ovo može biti dobar način da ga uzbudite. Pružanje tantričke masaže partneru omogućava vam da dođete u dublju povezanost s njegovim tijelom, ali i da naučite što ga stvarno uzbuđuje. Masažu biste čak mogli završiti s malo lubrikanta, da stvar bude uzbudljivija.


Zimsko tuširanje


Odličan način da se zagrijete je da uskočite ispod tuša pa zašto onda ne biste smanjili račun za vodu i skočili pod tuš zajedno s partnerom? Dobra stvar kod ovog položaja je to što si zaista možete uzeti vremena da istražujete partnerovo tijelo dok mu perete kosu, masirate ga i milujete njegova osjetljiva mjesta. Isperite sav stres nakupljen tijekom dana opuštajućim zajedničkim tuširanjem s partnerom, a želite li malo zakuhati stvar, pritom možete isprobati vodootporni prsten za penis.


Snježna kugla


Ako ste oduvijek voljeli seks izvan kuće, ovo je odličan način da to učinite. Seksolozi kažu da je jedan od najboljih načina da zimski seks učinite uzbudljivijim i drugačijim to da se „pohvatate” u parkiranom automobilu i to dok vani pada snijeg. Zamolite partnera da sjedne na stražnje sjedalo, a vi ga opkoračite: dok oko vas pada snijeg, imat ćete osjećaj da vodite ljubav u vlastitoj snježnoj kugli.


Baby, it‘s warm inside


Stručnjaci kažu da može biti vrlo zabavno poigrati se s temperaturom jer takav eksperiment može biti vrlo stimulativan. Hlađenje ili zagrijavanje seks igračke zaista učinkovito intenzivira vaše senzacije i može učiniti čuda pokušavate li seks učiniti uzbudljivijim. Stvari možete ohladiti ili zagrijati tako da seks igračku uronite u ledenu ili vruću vodu prije nego što je upotrijebite. Zatim s njom jednostavno prelazite preko partnerovog tijela kako biste ga malo dražili tijekom predigre.


Zimska varijanta „žene gore”


Ako je povećanje osjećaja bliskosti ono za čim čeznete, ova će poza za vas napraviti čuda. Kako biste intenzivirali dodir kože o kožu morate zauzeti klasičnu pozu „žena gore” i nagnuti se prema njemu. A zatim, želite li još malo povisiti temperaturu, pokušajte zagrijati malo lubrikanta kako biste nadražili partnera do ludila. Nanesite lubrikant na grudi i jednostavno njima skližete po njegovim prsima. Možete igru započeti i vrućom masažom uz pomoć malo zagrijanog mirisnog ulja.


Zimska mačka


Seksolozi tvrde da ova poza potiče kontakt s partnerom i povećava šanse da postignete orgazam. Ima li nešto bolje od toga? Partner koji penetrira mora biti gore, kao u misionarskoj pozi, ali mora se pomaknuti prema gore kako bi njegova pubična kost pritiskala klitoris partnerice. U ovoj pozi uključeno je više trljanja i „drmusanja”, a to znači i više trenja između vaših tijela te veći izgledi da zastenjete od užitka. To je orgazam koji ćete pamtiti. Želite li dodatno povećati užitak, u igru možete ubaciti i neku seks igračku.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI