video/ drama u emisiji

Šok u Jutarnjem programu: Gošća se srušila pred kamerama, usred rečenice o zdravoj ishrani

Mediji 10.12.22, 17:45h

Šok u Jutarnjem programu: Gošća se srušila pred kamerama, usred rečenice o zdravoj ishrani
Nešto kasnije javnosti je saopšteno da je došla svijesti i da se osjeća dobro, a ljekari su joj ipak savjetovali da se podvrgne kardiološkom pregledu

 

 


Nutricionistkinja iz Argentine Tereza ​​Kokaro prije nekoliko dana onesvijestila se usred programa, samo nekoliko sekundi nakon što je govorila na temu zamjene za šećer.


Ona je govorila ​​na temu ishrane djece, a onda žestoko zabrinula gledaoce emisije “Buenos Dias America” jer je program naglo prekinut nakon incidenta.


– Ako želimo da zamijenimo zaslađivače ili šećer, hajde da počnemo da koristimo rendani kokos, gorki kakao, cimet – rekla je Kokaro dok je sa svojim kolegama razgovarala o tome kako primijeniti ove promjene kod djece.


– U redu je ako diete ode na rođendan i pojede nešto slatko… – nastavila je nutricionista, zatim zamucnula i izgubila svijest.


Nešto kasnije javnosti je saopšteno da je došla svijesti i da se osjeća dobro, a argentinski portali prenijeli su i da su gospođi ljekari ipak naredili da se podvrgne kardiološkom pregledu.

 

 

(Espreso.co.rs/DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI