foto/ ukrala show na dodjeli nagrada

Ella Dvornik u prozirnoj majici i bez grudnjaka pokazala rezultate operacije grudi: 'Kad sam ih vidjela, us*ala sam se... Preogromne...'

ŽENA iN 23.11.22, 09:48h

Ella Dvornik u prozirnoj majici i bez grudnjaka pokazala rezultate operacije grudi: 'Kad sam ih vidjela, us*ala sam se... Preogromne...'
Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego sam se ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", ispričala je

 

 

Ella Dvornik pojavila se na dodjeli nagrada Elle Style Awards 2022. u golišavom izdanju u kojem je bila mamac za poglede.

 

Blogerica i influencerica Ella Dvornik ukrala je show na dodjeli nagrada Elle Style Awards 2022. u Zagrebu.


Na događaju koji je okupio brojne poznate Hrvate Ella se pojavila u potpuno prozirnoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, pa su u prvom planu bile njezine bujne grudi.

 

Sako koji je nosila preko majice uspješno je pokrio strateške dijelove, iako je izgledalo kao da će se svakog trena rastvoriti i otkriti previše.

 

Na dodjeli se družila s dizajnericom Kristinom Burjom, koja stoji iza brenda Krie Design i čiju je kreaciju nosila, a pozirala je i s glumicom Petrom Kurtelom.

 

Inače, Ella je prošle godine na svojem kanalu na YouTubeu priznala da je povećala grudi.


"Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila košaricu C i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego sam se ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", ispričala je te otkrila i kako je reagirala kada se nakon operacije prvi put pogledala u ogledalo.

 

"Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se us**la jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam košarica D, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da je to usporedivo s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad ići na korekciju", priznala je Ella.

 

Osim povećanja grudi na listi Ellinih poznatih estetskih zahvata su i korekcije nosa, zaleđivanja masnog tkiva, a redovito prima i injekcije botoksa.

 

Fotografije pogledajte OVDJE

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI