otkrila stravične detalje nasilja

Silovana kad je imala samo 7 godina: Ispovijest poznate manekenke ledi krv u žilama

ŽENA iN 12.11.22, 20:16h

Silovana kad je imala samo 7 godina: Ispovijest poznate manekenke ledi krv u žilama
Sve nevolje u mom životu došle su od muškaraca - rekla je svojevremeno Katie Price

 

 


Poznata manekenka i reality zvijezda Katie Price svojevremeno je u jednoj emisiji iznijela šokantne tvrdnje u vezi sa seksualnim zlostavljanjem, tvrdeći da je sa samo sedam godina silovana.


Ona je tada istakla kako ima veliki problem sa povjerenjem kod muškaraca, zbog nemilog događaja koji se odigrao u parkiću, kada je ona imala samo sedam godina.


– Sve nevolje u mom životu došle su od muškaraca. Tako je to još od malih nogu jer sam bila silovana kad mi je bilo sedam godina. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi, to se dogodilo u parku – izjavila je Katie tada i dodala:


– Sarađivala sam s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsjednut sa mnom. Fotkao me u neprimjerenim izdanjima kad sam imala samo 12 godina, a ja sam mislila da tu nema ništa pogrešno. Tjerao me da plazim jezik, što je imalo seksualnu konotaciju – rekla je manekenka i otkrila da je na njen problem sa muškarcima uticao i otac koji ju je napustio kada se još dok je bila mala razveo od njene majke.


– Ne sjećam se kad je otišao, ali podsvjesni um sve pamti. Na terapijama sam shvatila da često ulazim u veze pa ih prekidam zato što ne želim očinsku figuru jer te oni uvijek iznevere. Svaki problem u mom životu je došao od muškaraca. Sve ostalo je savršeno – zaključila je.

 

katie-price-manekenka-2

 

(Kurir/DEPO PORTAL/ad)