Kratko i britko/ Stanivuković odgovorio Jeleni Trivić

Ako bi me politika ikada natjerala da iznesem toliko laži o onima sa kojima sam sazrijevao, molio bih Boga da stanem!

Front 12.11.22, 19:42h

Ako bi me politika ikada natjerala da iznesem toliko laži o onima sa kojima sam sazrijevao, molio bih Boga da stanem!
Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva. Politiku, kao i život prate i pobjede i porazi, a naša snaga se mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama i niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda - poručio je, između ostaloga, Stanivuković

 

 


Draško Stanivuković oglasio se povodom današnjeg statusa Jelene Trivić, potpredsjednice PDP-a, u kojem je navela da nije iznenađena količinom laži koje je gradonačelnik Banje Luke iznio o njoj.


On je tim povodom napisao:


- Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku! Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobjedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili. U čast toga, ništa manje od najboljeg ne želim da kažem.


Ako bi me politika ikada pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrijevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku.


Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva. Politiku, kao i život prate i pobjede i porazi, a naša snaga se mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama i niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda - poručio je Stanivuković.

 

stanivukovic-trivic-poststanivukovic-trivic-post

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI