nedjeljom u 20:20 sati

Nakon 'Kotline', nova serija na FTV: 'Zlatni dečko' - mladi, razuzdani fudbaler, ali vanserijski talenat...

Mediji 02.11.22, 11:58h

Nakon 'Kotline', nova serija na FTV: 'Zlatni dečko' - mladi, razuzdani fudbaler, ali vanserijski talenat...
Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi

 

 


Nakon serije "Kotlina", Federalna televizija započinje emitiranje igrane serije "Zlatni dečko", nedjeljom u 20:20 sati.


Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga iz evropskog prvoligaša dobija kartu u jednom smjeru za Beograd. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspijeva u tome.


Za to vrijeme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju. Kad se slamarica potrošila, Čaki upada u finansijske probleme zbog kockanja i primoran je da „prebije“ svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju svojim menadžerskim pravima na Denisa, čime izdaje Denisovo povjerenje.


Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju, potpuno van forme. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju i spreman je na sve kako bi povratio svoju slobodu. U trenutku kada Soni i Džoni gube ideju kako da ukrote Denisa, iz zatvora izlazi njihov stari prijatelj Maki, koji je poznat po svom temperamentu i nezgodnom karakteru.

 

zlatni-decko-01-ftv


Preko noći, Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac i njih dvojica ulaze u otvorenu borbu. Međutim, malo po malo, Maki uspijeva svojim netradicionalnim metodama da ukroti Denisa koji se polako počinje vraćati u formu, a on i Maki postaju sve bliži. Makijev pristup je urodio plodom, jer poslije višemjesečnog „posta“ Denis dobija angažman u srpskom prvoligašu. Denis koristi svoju drugu šansu i zbog svoje spektakularne igre se vraća u centar medijske pažnje. Sve djeluje savršeno.


Novi problem se javlja kad Denis zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru, koji ne preza ni od čega da dodje do onoga što želi.


Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.
Scenarij: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović, Ognjen Janković.

Režija: Ognjen Janković.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI