VIDEO/ ZA KRAJ KAMPANJE

Mejdan je večeras bio krcat: Pogledajte kako je bilo na završnom predizbornom sklupu SDP-a u Tuzli...

Front 29.09.22, 21:33h

Mejdan je večeras bio krcat: Pogledajte kako je bilo na završnom predizbornom sklupu SDP-a u Tuzli...
SDP na svojoj Facebook stranici donosi snimak večerašnjeg pedizbornog skupa u Tuzli...

 

 

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine u velikoj dvorani SKPC Mejdan u Tuzli održala je skup kojim završava predizbornu kampanju za Opće izbore 02. oktobra 2022. godine.

 

Između ostalih, na skupu se obratio i Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva BiH, koji se osvrnuo na predizborne tv debate i jednog od svojih protivkandidata, Bakira Izetbegovića:

 

sdp-u-tuzli-izbori-2022-3

 

- Umjesto da dođe na tv. debatu na državnu televiziju, Bakir je odlučio da mi šalje poruke sa predizbornih skupova. On je dokazao da je politička kukavica koja je pobjegla sa tri tv debate. Za razliku od njega, ja ću nastaviti da predstavljam moj konkretan program koji treba da pokrene našu zemlju naprijed. Vrijeme je da se posvetimo rješavanju životnih problema građana, a ne da kreiramo novo svađe i podjele u državi. Umjesto lažnih prebrojavanja i bježanja od životnih pitanja moramo se posvetiti rješavanju saobraćajne deblokade Tuzlanskog kantona. To podrazumijeva, između ostalog, dovršenje dionice autoputa (Y kraka), dionica Zenica – Zavidovići – Banovići - Tuzla; početak gradnje autoputa Tuzla – Brčko – Orašje i završetak projekta za izgradnju brze ceste Tuzla – Gračanica – Doboj, poručio je Bećirović u Tuzli, o čemu više možete čitati ovdje.


Mejdan je bio krcat, a oni koji nisu bili u dvorani, a željeli su vidjeti šta se dešava, prijenos su mogli pratiti uživo... SDP na svojoj Facebook stranici donosi snimak večerašnjeg predizbornog skupa u Tuzli.

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI