POJASNIO SVOJE RAZLOGE

Pojačanje uoči izbora: Bh. nogometaš, trener i bivši repezentativac Admir Adžem pristupio SBB-u

Front 25.09.22, 15:27h

Pojačanje uoči izbora: Bh. nogometaš, trener i bivši repezentativac Admir Adžem pristupio SBB-u
Adžem je već aktivan u Općinskoj organizaciji SBB-a u Vogošći, gdje učestvuje i u aktivnostima u okviru predizborne kampanje


 
 


Savezu za bolju budućnost BiH pristupio je Admir Adžem, poznati bosanskohercegovački fudbaler, internacionalac i bivši reprezentativac te igrač i trener FK Željezničar.


Adžem je rođen 25. marta 1973. godine, karijeru je započeo u Željezničaru, a igrao je i u inozemstvu. Za vrijeme agresije na BiH bio je pripadnik Armije RBiH.


Pristupanje i podrška ličnosti poput Adžema još jednom dokazuju koliko zapravo politika i razvojne ideje Saveza za bolju budućnost BiH imaju potencijala u ovoj zemlji. Adžem je već aktivan u Općinskoj organizaciji SBB-a u Vogošći, gdje učestvuje i u aktivnostima u okviru predizborne kampanje, navodi se u saopćenju SBB-a.

 

admir-adzem-sbb-2


- Pristupio sam Savezu za bolju budućnost BiH jer sam prepoznao da samo politika razuma, politika saradnje, ekonomije, razvoja i politika koja našu državu vodi ka EU i NATO savezu ima perspektivu. Sukobi i svađe neće nam donijeti ništa dobro. Našu državu moramo graditi kroz ekonomiju, saradnju i pametnom politikom. Posebna je činjenica, koja nas sve ohrabruje, uspjeh predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića, za kojeg sam siguran da može pomoći BiH, samo mu je potrebna prilika – rekao je Adžem.  


Ovaj poznati bh. nogometaš i trener titule prvaka BiH osvajao je i kao igrač i kao trener. Trenutno je trener omladinskog pogona kluba El-Vasl iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI