Uviđaj trajao više od pet sati

Epilog stravične nesreće kod Mostara: Poginula skoro cijela porodica, četvero preminulih, četvero teško povrijeđenih

Hronika 25.09.22, 09:47h

Epilog stravične nesreće kod Mostara: Poginula skoro cijela porodica, četvero preminulih, četvero teško povrijeđenih
Prema izviješću županijskog MUP-a, u nesreći su sudjelovali L.Š.(2000.) s vozilom "BMW", B.K. (1987.) s vozilom "Renault Scenic", M.P. (1976.) s vozilom "BMW X5" i M.D. (1991.) s vozilom "Mercedes"

 

 

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 20 sati na magistralnoj cesti M-17, lokalitet Zaton-Buna – Žitomislići kod Mostara, poginule su četiri osobe, a četiri su teško ozlijeđene, potvrdio je Feni glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.


Prema izviješću županijskog MUP-a, u nesreći su sudjelovali L.Š.(2000.) s vozilom "BMW", B.K. (1987.) s vozilom "Renault Scenic", M.P. (1976.) s vozilom "BMW X5" i M.D. (1991.) s vozilom "Mercedes".


Tom prilikom smrtno su stradali vozač  iz vozila "Renault Scenic" B.K., njegovi putnici M.K. (1988.) i maloljetni R.K. (2013.) dok je G.K. (2019.) zadobila teške tjelesne ozljede.


Također, smrtno je stradao vozač iz vozila "BMW X5"  M.P. , dok su teške tjelesne ozljede zadobili putnici iz vozila "BMW" L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J.(1998).


Nakon obavljenog očevida, tijela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg, a promet je bio u potpunosti obustavljen do 02,00 sati.


O svemu je upoznat tužitelj te će biti poduzete sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ove teške prometne nesreće, navodi se u policijskom izvješću, prenosi agencija Fena.

 

Kako saznaje Avaz, nažalost, stradali iz Renaulta su članovi porodice, a radi se o mužu, ženi i djetetu, a uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica, je trajao više od pet sati, a više informacija bit će poznato kasnije.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Avaz)

BLIN
KOMENTARI