VIDEO i FOTO/ KADROVI SA LICA MJESTA

Raspjevani Crnogorci: Vesela atmosfera 'Kod Fehre', raspoloženje na vrhuncu, a i Fehrin(i) specijalitet(i) su im dobro 'sjeli'

Zabava 23.09.22, 18:48h

Raspjevani Crnogorci: Vesela atmosfera 'Kod Fehre', raspoloženje na vrhuncu, a i Fehrin(i) specijalitet(i) su im dobro 'sjeli'
Kako se može vidjeti na snimku, na stolovima ima svega u izobilju, a domaćin nije štedio

 

 

Vlasnik nadaleko poznatog restorana "Kod Fehre", u dolini rijeke Lašve, Fahrudin Mešković Fehro ispunio je ranije dato obećanje i ugostio navijače Crne Gore koji su stigli uoči večerašnje utakmice sa Bosnom i Hercegovinom.


Poznati ugostitelj Fehro rekao je da će ugostiti crnogorske navijače u svom restoranu i da će imati besplatnu hranu, u želji da im tako na najbolji način odgovori na gostoprimstvo koje su oni iskazali prema bh. navijačima u Podgorici.

 

fehro-i-navijaci-crne-gore-2


Navijači Crne Gore su u Podgorici šaljivo skandirali "burek sa sirom", te tako "provocirali" bh. navijače. I sada im je Fehro spremio "burekom sa sirom".

 

fehro-i-navijaci-crne-gore-1

 

No kako se može vidjeti, na stolovima ima svega u izobilju, a domaćin nije štedio.


Atmosfera u restoranu je izuzetno vesela, a crnogorski navijači raspjevani i dobro raspoloženi... Fehrin(i) specijalitet(i) očito su im 'dobro sjeli'.

 

Donosimo kadrove sa lica mjesta...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI