video/ nevjerovatni prizori

Nestvarne scene nakon nevremena: Izgleda kao da je pao snijeg, grad tukao nemilice

Hronika 22.09.22, 18:36h

Nestvarne scene nakon nevremena: Izgleda kao da je pao snijeg, grad tukao nemilice
Na snimcima sa društvenih mreža može se vidjeti da je sjeverne dijelove zemlje zahvatio jak pljusak praćen gradom koji je tukao nekoliko minuta

 

 

 


Snažno nevrijeme zahvatilo je danas Vojvodinu.

 

Na snimcima sa društvenih mreža može se vidjeti da je sjeverne dijelove zemlje zahvatio jak pljusak praćen gradom koji je tukao nekoliko minuta.

 

Mnogi vozači koji su se za vrijeme nevremena našli na auto-putu između Beograda i Novog Sada parkirali su svoja vozila u zaustavnoj traci i čekali da grad prođe.

 

Stara Pazova i Zmajevo su se zabijelili od sitnog grada koji je padao nekoliko minuta.

 

Za kratko vrijeme pala je velika količina kiše.

 

Meteorolozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavili su plјuskove sa grmlјavinom i tokom večeri.

 

Do kraja sedmice, prema prognozi meteorloga, čekaju nas hladna jutra, a temperatura će tek tokom vikenda biti u osjetnijem porastu.


Do kraja sedmice jutra hladna, naročito u subotu, kad će ponegdje i u nižim predjelima biti uslova za slab prizemni mraz, dok se na visokim planinama očekuje mraz na dva metra visine. Za vikend osjetniji porast dnevnih temperatura, a počeće da puše i južni i jugoistočni vjetar. U subotu nakon vedrog jutra, u toku dana malo do umjereno oblačno, a kiša i plјuskovi sa grmlјavinom ponovo se očekuju u nedelјu poslije podne i u ponedelјak, prvo na sjeveru, zapadu i jugozapadu Srbije – piše u najavi na sajtu RHMZ-a.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

(Hayat/ DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI