VIDEO/ Hit na društvenim mrežama

Urnebesna scena u Crnoj Gori: Medvjed zaustavio saobraćaj, a zbog onog što je uradio gore društvene mreže

Zabava 18.09.22, 18:37h

Urnebesna scena u Crnoj Gori: Medvjed zaustavio saobraćaj, a zbog onog što je uradio gore društvene mreže
Na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo video snimke životinja kako opušteno prilaze ljudima, ali, kada to učini medvjed, iako je još uvijek takoreći meče, to postane interent senzacija, pogotovo ako se sve dešava u našem komšiluku

 

 

Mladi medvjed, navodno iz Crne Gore, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što se na YouTube kanalu "Podgoričkog vremeplova" pojavio snimak kako opušteno i znatiželjno prilazi parkiranom automobilu.

 

Ipak, kada je iza njega stao drugi automobil, meče koje je stajalo uspravno, malo se uplašilo, te je odstupilo par koraka unazad, gledajući lijevo-desno oko sebe, sa sve šapom koju je u jednom trenutku zbunjeno stavio na njušku.

 

Koliko je susret bio neprijatan za njega, toliko je bio i za putnike u drugom automobilu, koji su usplahireno savjetovali vozača Mladena da krene dalje.

 

"Kreni, kreni, Mladene, može da bude opasno", govorila je uzbuđeno ženska osoba u automobilu dok je nasred puta, pored drugih kola, na dvije noge stajao zbunjeni medo.


U komentarima ispod snimka, korisnici su komentarisali kako je meče bilo gladno, te se ponadalo da će možda dobiti neku hranu od vozača, nesvjesno da na taj način, može da ugrozi kako svoju bezbjednost, ali i ljude koji su stali vidjevši ga na putu.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL)

BLIN
KOMENTARI