PLJUŠTE KRITIKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

'Ti si sve i zakuhala': Oprah Winfrey na udaru zbog komentara - smrt kraljice popravit će odnose u kraljevskoj porodici!

Lifestyle 15.09.22, 17:36h

'Ti si sve i zakuhala': Oprah Winfrey na udaru zbog komentara - smrt kraljice popravit će odnose u kraljevskoj porodici!
Njene riječi su izazvale oštre kritike na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su je optužili da je pogoršala postojeće tenzije nakon što se par povukao iz kraljevskog života

 

 


Odnos para sa kraljevskom porodicom – posebno princa Williama i njegove supruge Kate Middleton sa kojima su Harry i Meghan uslikani u subotu nakon smrti kraljice Elizabete II – je postao potpuno rasulo nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili da se povlače sa svojih kraljevskih dužnosti i najavili preseljenje u SAD početkom 2020.


Ali Harry i Meghan  koji sada odgajaju svoje dvoje djece u vili od 14 miliona dolara u Los Angelesu u Kaliforniji, kasnije su progovorili o svojoj odluci u Oprinoj emisiji.


Iznijeli su niz bombastičnih optužbi, uključujući da je neimenovani član kraljevske porodice izazvao “zabrinutost i razgovore” o tome koliko će Archijeva koža biti tamna prije nego što se rodi, i da je Kate jednom rasplakala Meghan zbog haljine prije njenog vjenčanja sa Harrijem.


Oprah Winfrey je u nedjelju progovorila o tome gdje su princ Harry i princ William i rekla da se nada da bi tragični gubitak njihove bake mogao da ih ponovo spoji.


– Mislim da u svim porodicama – znate, moj otac je nedavno preminuo, ovog ljeta – i kada se sve porodice okupe na zajedničku ceremoniju, ritual, sahranjivanja mrtvih, postoji prilika za uspostavljanje mira, rekla je.


– I nadam se da će toga biti.

 


Njene riječi su izazvale oštre kritike na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su je optužili da je pogoršala postojeće tenzije nakon što se par povukao iz kraljevskog života.


– Oprah govori o “sahranjivanju mrtvih” i kaže da se nada da će to pomoći princu Harriju i Meghan da “sklope mir” sa članovima kraljevske porodice. Ona je neponovljiva, zar ne - rekao je jedan korisnik.


– Oprha zaboravlja da je ona započela ovo. Možda bi izvinjenje pomoglo u uspostavljanju mira - rekao je drugi.


Jedan korisnik je prokomentarisao:


– Oprah, imala si mnogo prilika da postaviš prava pitanja i osporiš neke od rečenih stvari. Ali, nisi. I pokušavaš da ubijediš javnost da ovo nije isplanirano na svakom stepenu? Hajde, seko. Ne možeš nas više prevariti…

 

Sada komentatori postavljaju pitanje zašto se Oprah ponovo uključila u tekuću sagu o kraljevskoj porodici s obzirom na to da je njena uloga u širenju jaza između vojvode i vojvotkinje od Sussexa i ostatka porodice bila vrlo značajna.

 

(Žena.rs/DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI