FOTO/ Pretjerala sa estetskim korekcijama

Bukvalno neprepoznatljiva: Slavna pjevačica šokirala izgledom, njeno lice sve je zbunilo

Showbizz 13.09.22, 10:10h

Bukvalno neprepoznatljiva: Slavna pjevačica šokirala izgledom, njeno lice sve je zbunilo
Ranije ove godine obožavatelji su je prozivali jer je na društvenim mrežama objavljivala mnoštvo filtriranih selfieja i izazvala mnoštvo reakcija

 

 

Američka pjevačica Gwen Stefani, koju mnogi pamte i kao pjevačicu benda No Doubt, izgledala je gotovo neprepoznatljivo u emisiji "Late Night With Seth Meyers" i svojim izgledom šokirala brojne obožavatelje.


Pedesetdvogodišnja Gwen pokazala je tako zategnuto i podbuhlo lice, koje je očigledno podvrgnula nekoliko različitih estetskih zahvata.

 

“Doslovno je neprepoznatljiva”, “Izgleda potpuno drugačije”, “Ja sam Gwenin obožavatelj cijeli život i nisam je prepoznao. Jako sam zbunjen”, “Bez naslova nikad ne bih znala da je ovo Gwen Stefani”, neki su od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon prikazivanja emisije, piše Dnevnik.hr.

 

gwen-stefani

 

Ranije ove godine obožavatelji su je prozivali jer je na društvenim mrežama objavljivala mnoštvo filtriranih selfieja i izazvala mnoštvo reakcija.

 

“Kako, dovraga, izgledaš kao da imaš 16? Tako zapanjujuće”, “Izgledaš tako drugačije nego prije”, “Volim te, ali sad izgledaš drugačije. Obavila si posao s licem ili je to do tvoje kamera”, “Nejasna sličnost s Gwen Stefani”, poručili su joj tada.

 

Gwen je u prošlosti bila optužena da je otišla pod nož, međutim ona nikada javno nije komentirala sve te tvrdnje, no jednom je prilikom komentirala svoj mladenački izgled tijekom intervjua za Elle.

 

“Jedina stvar koju sam stvarno promijenila na sebi je pokušaj da skinem svu šminku. Ključno je lice čistim noću. Pustite svoje lice da diše jer ja mu stvarno ne dopuštam da diše u bilo koje drugo vrijeme”, izjavila je Gwen.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI