konačno otvoreno progovorila

Otkrivena prava istina o seks snimci Kim Kardashian: Njena majka nije mogla pobjeći od detektora laži

DEPO PLUS 11.09.22, 11:25h

Otkrivena prava istina o seks snimci Kim Kardashian: Njena majka nije mogla pobjeći od detektora laži
Kada je upitana da li je pomogla svojoj kćerki u objavljivanju snimke seksa, Kris Jenner je konačno progovorila

 

 

Majka Kim Kardashian i njenih sestara, slavnih reality zvijezda, Kris Jenner, konačno je progovorila o glasinama da je pomogla svojoj kćeri Kim Kardashian objaviti snimku seksa s njenim bivšim dečkom Ray J-em iz 2007.

 

Jenner se pojavila sa svojom kćeri Kylie Jenner u epizodi ‘The Late Late Show with James Corden’ kada je bila podvrgnuta testu detektora laži.

 

Kada je Corden upitao 66-godišnju Jenner ‘Je li pomogla svojoj kćeri objaviti snimku seksa’, ona je jednostavno odmahnula glavom opovrgnuvši glasine.

 

- OK, ali stvarno nisam - rekla je prije nego što je detektor kaži utvrdio da govori istinu. - Sviđa mi se što smo ovo raščistili - dodala je.

 

U svibnju ove godine Ray J je tvrdio da je objava snimke bila dogovor između Kris, Kim i njega.

 

Navodno su htjeli oponašati istu razinu uspjeha i slave njihove bliske obiteljske prijateljice Paris Hilton kojoj je također procurila snimka seksa.

 

- Iznio sam ideju Kim, samo se malo igrajući, koju je ona prihvatila, razgovarala sa svojom majkom i od tada je bilo izvan mojih ruku - rekao je američki glumac i pjevač za Daily Mail.

 

Ray J čije je pravo ime William Ray Norwood Jr., tvrdi da je Kim dala snimku svojoj majci koju je ona zatim podijelila s američkom tvrtkom za proizvodnju pornografskih filmova Vivid Entertainment.

 

Također, naveo je da su potpisali ugovor za tri snimke seksa, ali da je samo jedna objavljena, ona s putovanja u Meksiko.

 

Ray J koji je hodao sa svjetski popularnom reality zvijezdom od 2003. do 2006. tvrdi da nikada nije posjedovao snimku, a glasine da ju je pustio u javnost nazvao je ‘najvećom laži u povijesti zabavne industrije‘.

 

- Do kraja života ću živjeti u svojoj istini, a ne u laži koju su stvorile Kris Jenner i Kim - rekao je tada.

 

- Neću im više dopustiti da mi to rade, zaključio je.

 

(Jutarnji list/DEPO PORTAL/am)

 

 

BLIN
KOMENTARI