foto/ sjećate li se ane sasso?

Njen seksi izlazak iz mora u bijeloj majici svi dobro pamte i nakon 40 godina, a danas se hvali najboljom formom ikad!

ŽENA iN 05.09.22, 17:25h

Njen seksi izlazak iz mora u bijeloj majici svi dobro pamte i nakon 40 godina, a danas se hvali najboljom formom ikad!
59-godišnja Ana podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira na plaži u zavodljivim pozama i pokazuje liniju na kojima joj mnogi zavide

 

 

 

Bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso oduševila je više od pet tisuća pratitelja na profilu na Instagramu objavivši svoje nove fotografije na kojima pozira u badiću, a koje su svima oduzele dah - piše Dnevnik.hr


59-godišnja Ana podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira na plaži u zavodljivim pozama i pokazuje liniju na kojima joj mnogi zavide.

 

"Svi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont!", napisala je Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)


Ana je zbog reklame za sok Pipi prije gotovo 40 godina stekla titulu seks-simbola, koju zaslužuje i danas. Mnogi još dobro pamte prizore u kojima u mokroj bijeloj majici i donjem dijelu kupaćeg kostima izlazi iz mora i viče: "Pipi!", a najnovijim fotografijama u badiću ponovno je uspjela izazvati pomutnju.

 

1982. godine izabrana je za Miss Jugoslavije, a ostvarila i dobar uspjeh na izboru za Miss svijeta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistica.

 

Nedugo nakon što je snimila nezaboravnu reklamu, povukla se iz javnog života, te se danas i danas rijetko pojavljuje u javnosti, a nakon dva propala braka pronašla je sreću sa splitskim kirurgom Tomasovićem.

 

(Dnevnik, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI