FOTO/ TRADICIJA SE NASTAVLJA

Da li je ovo bio najbolji party 28. SFF-a: Zabava na koju dolaze (skoro) svi... Donosimo veliku fotogaleriju

Zabava 21.08.22, 12:34h

Kao i uvijek, na okupu su bili brojni glumci ZONE iz cijele regije, među njima i oni koji su bili na Festivalu sa filmovima ili nominovani za nagrade za ulogama u TV serijama. Ali bile su tu i brojne zvijezde ovogodišnjeg festivala...

 

 

Foto: Amer PREVLJAK

 

Talent agencija ZONA iz Sarajeva i ove godine je, na 28. SFF-u, upriličila tradicionalni ZONA party. Ove godine domaćin ZONA partija bila je Fondacija za kinematografiju Sarajevo, uz podršku Ministarstva kulture i sporta KS.

 


Veliki ZONA party održan je 15. avgusta u restoranu Four Seasons, Alta Shopping centar. Kao i uvijek, na okupu su bili brojni glumci ZONE iz cijele regije, među njima i oni koji su bili na Festivalu sa filmovima ili nominovani za nagrade za ulogama u TV serijama.


Ali bile su tu i brojne zvijezde ovogodišnjeg festivala, uvijek željne dobre zabave, ovoga puta uz poznatog DJ-a Indiga i kompozitora i muzičara Đorđa Jovančića... Dio atmosfere sa partyja koji se ne propušta donosimo u velikoj fotogaleriji.


Nakon teških godina pandemije, Talent agencija ZONA se konačno vraća na svjetsko tržište u punom sjaju. Tekuća godina za njene glumce je iznimno uspješna tako da ćemo ih uskoro moći gledati u sjajnim filmovima i TV serijama u Španiji, Americi, Belgiji, Njemačkoj, Austriji, Engleskoj, Italiji, Finskoj, Slovačkoj, Švicarskoj ali i zemljama iz okruženja. Prisutni su i na globalnim platformama kao što su Netflix, Amazon, HBO, Disney Plus…


Iz agencija ZONA naglašavaju da su posebno ponosni na svog najmlađeg talenta, Elenu Matić, četrnaestogodišnjakinju iz BiH koja će igrati jednu od glavnih uloga u novoj Amazonovoj seriji u Španiji.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI