Kreacija istakla njenu savršenu figuru

Šok transformacija Nataše Bekvalac: Preko dana obična mama, a uveče vamp žena

Showbizz 18.08.22, 20:43h

Šok transformacija Nataše Bekvalac: Preko dana obična mama, a uveče vamp žena
Pjevačica se transformisala u pravu vamp damu na nastupu na jednom beogradskom splavu

 

 


Nataša Bekvalac ne zna gdje udara od posla prethodnih mjeseci.

 

Ona važi za jednu od najpopularnijih pjevačica na srbijanskoj estradi, pa tako tokom nedjelje ima i po četiri-pet nastupa širom regiona.

 

Kako je poznato da obožava more i da ne voli da se na duže vrijeme odvaja od svojih mezimica, Nataša koristi svaku priliku da svoje kćerke povede sa sobom. Posebno kada su u pitanju ljetne destinacije, gdje se trudi da spoji lijepo s korisnim, pa da poslije nastupa odvoji nekoliko dana da sa svojom porodicom uživa u morskim avanturama.

 

Tako je bilo i ove godine, pa je nekoliko dana provela i na crnogorskom primorju, gdje je tokom noći imala nekoliko vezanih nastupa širom obale, dok su prijepodnevni sati i popodneva bili rezervisani za uživanje pored mora i bazena.

 

Nju su paparaci uslikali u utorak na beogradskom aerodromu, i to prilikom dolaska iz Crne Gore. Bekvalac je u pratnji svojih kćerki nosila velike kofere, obučena u sivu široku majicu i pantalone sa velikim naočalama za sunce, dok na licu nije imala ni trunku šminke.

 

Sutradan, Nataša se transformisala u pravu vamp damu na nastupu na jednom beogradskom splavu.

 

Na njemu se ona pojavila u crnom providnom trikou sa perjem i dugom pletenicom do poda, koji su bez teksta ostavili sve prisutne. Ova kreacija istakla je njenu savršenu figuru.

 

Ona je svoju publiku zabavljala do ranih jutarnjih časova, a narednih dana je čekaju velike pripreme za američku turneju, koja počinje početkom septembra.

 

Više fotografija pogledajte OVDJE.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI