foto/ u razgolićenom izdanju

Baš je dotjerala liniju: Nina Badrić u minijaturnom kupaćem mami uzdahe u Crnoj Gori

Showbizz 14.08.22, 17:52h

Baš je dotjerala liniju: Nina Badrić u minijaturnom kupaćem mami uzdahe u Crnoj Gori
Pjevačica izgleda i osjeća se sjajno te zaista zrači u posljednje vrijeme, a niz sjajnih izdanja nastavila je i u Crnoj Gori gdje je pred nastup uživala na plaži

 

 

 

Da joj godine idu u prilog dokaz je svaka nova fotografija koja osvane na društvenim mrežama, a izgled Nine Badrić oduševljava njene pratioce s obzirom da je vidno dotjerala liniju.

 

Pjevačica izgleda i osjeća se sjajno te zaista zrači u posljednje vrijeme, a niz sjajnih izdanja nastavila je i u Crnoj Gori gdje je pred nastup uživala na plaži.

 

Nina je pozirala u šarenom jednodijelnom kostimu uz koji je kao modni dodatak uklopila braon naočare za sunce, a u prvi plan pjevačica je istakla svoje preplanule vitke noge.

 

– Dobro jutro radni narode Crne Gore – napisala je, a fanovi su bili oduševljeni njenim prirodnim izgledom te joj udijelili mnoštvo komplimenata među kojima se našao i komentar Jelene Rozge koja je kratko napisala “Kraljica”.

 

Dio zasluga za njen izgled sigurno ide i novom režimu ishrane koji je uvela prije dvije godine i kojeg se striktno pridržava. Izbacila je namirnice životinjskog porijekla, a kako kaže ponekad se počasti ribom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

(Express, DEPO PORTAL/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI