brutalan napad na jadranu

Beograđanin pretučen na Korčuli, napala ga četvorica muškaraca: Prema nama je jurio kombi... Onda su došli nabildovani...

Front 14.08.22, 10:37h

Beograđanin pretučen na Korčuli, napala ga četvorica muškaraca: Prema nama je jurio kombi... Onda su došli nabildovani...
Sa dve drugarice sam bio u baru, pa smo onda prešli u susjedni klub u kojem smo ostali do dva, konzumirajući alkohol - ispričao je sagovornik

 

 


Beograđanina N. T. (38) brutalno su pretukla četvorica muškaraca u mestu Korčula na istoimenom ostrvu u Hrvatskoj, a incident se dogodio u noći između srijede i četvrtka, saznaje portal N1. Nemili događaj odigrao se pred brojnim svjedocima, a prema izjavi koju je pretučeni muškarac dao za N1, napad na njega najvjerovatnije nije bio etnički motivisan.

 

Da je predmetni događaj prijavljen i evidentiran u policijskoj stanici Korčula potvrdili su za N1 u Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanske županije. Kako je navedeno u dopisu, kriminalističko istraživanje na sve okolnosti predmetnog događaja je još u toku, zbog čega tamošnja policija nije u mogućnosti da redakciji N1 dostavi više informacija do okončanja istrage.

 

„Momci, stanite, bijete pogrešnog čovjeka“


U razgovoru za portal N1 ovaj Beograđanin, čiji su lični podaci poznati redakciji, opisuje kako je došlo do fizičkog obračuna, koji se završio brojnim povredama na njegovom tijelu, za šta poseduje i medicinsku dokumentaciju.

 

„Sa dve drugarice sam bio u baru, pa smo onda prešli u susjedni klub u kojem smo ostali do dva, konzumirajući alkohol. Iz kluba smo se uputili ka obližnjoj marini, a kada smo sa velikom grupom stranaca prelazili ulicu na pješačkom prelazu, prema nama je u punoj brzini išao kombi, koji nije imao namjeru da stane. Bio sam mu najbliži, pa sam zadržao ostale da nas ne bi udario i tada sam ga glasno opsovao. Povikao sam za njim ‘budalo, mogao si da nas ubiješ‘, uz još par ružnih riječi. On je to čuo, pa je zaustavio kombi koji je bio pun putnika i vratio se unazad“, objašnjava sagovornik portala N1 kako je sve počelo.

 

Kako kaže, uslijedila je rasprava između njega i vozača kombija, ali se sve završilo samo na riječima.

 

„U jednom trenutku pritrčava neko iz grupe stranaca koji su u trenutku nailaska kombija takođe bili na pješačkom prelazu i počinje da udara vozača kroz prozor. Vozač daje gas i odlazi, a ja se okrećem da potražim drugarice koje su bile sa mnom. Odjednom se pojavljuju četvorica nabildovanih muškaraca koji počinju da me tuku gdje stignu. Tridesetak stranaca, među kojima i onaj koji je udario vozača, posmatraju i ne reaguju, a jedna moja drugarica pokušava da me odbrani, dok druga sve snima telefonom“, prepričava nam N. T, koji je inače brodski skiper, a u korčulanskoj luci ukotvio se u srijedu.

 

Ostatak teksta pronađite ovdje

 

(N1, Foto: privatna arhiva/  DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI