Niko nije slutio

Umrla Anne Heche: Posljednja fotografija tragično stradale glumice otkrila šta je radila samo 20 minuta prije stravične nesreće

Showbizz 12.08.22, 20:32h

Umrla Anne Heche: Posljednja fotografija tragično stradale glumice otkrila šta je radila samo 20 minuta prije stravične nesreće
Objavljena je posljednja fotografija Anne Heche, nastala tek dvadesetak minuta prije stravične nesreće koju je doživjela

 

 

Glumica Anne Heche danas je proglašena mrtvom. Isključena je s aparata za održavanje na životu tjedan dana nakon što je automobilom udarila u kuću u Los Angelesu. Njenu smrt objavila je njena prijateljica Nancy Davis na Instagramu, a potvrdila ju je njena porodica za The Guardian.

 

Američka glumica pozirala je nasmiješena samo 21 minutu prije nego što je doživjela stravičnu prometnu nesreću nakon koje su je samo aparati održavali na životu.

 

Posljednja fotografija 53-godišnje Anne otkriva da je prije nesreće posjetila frizerski salon Glass Hair, a vlasnik je na Instagramu podijelio njenu fotografiju otkrivši da je kupila periku od 125 dolara, te je opisao kao ljupku osobu.

 

"Tako sam danas upoznao Anne Heche, nasumično je kupila crvenu periku kod mene", napisao je uz objavu.

 

Samo sat vremena nakon što je objavio fotografiju, njegov je inbox bio preplavljen porukama jer se saznalo da je Anne u kritičnom stanju i da je hitno prebačena u bolnicu.

 

"Želimo zahvaliti svima na lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills. Nažalost, zbog svoje nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i još uvijek je u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti. Anne je imala veliko srce i svojim je velikodušnim duhom dirnula svakoga koga je srela. Više od svog izvanrednog talenta, širenje dobrote i radosti vidjela je kao svoj životni posao - posebno pomicanje igle za prihvaćanje onoga koga volite. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svjetlosti'', piše u ranijem izvještaju koji je objavila glumičina porodica.

 

Podsjetimo, prošle je sedmice Anne doživjela tešku prometnu nesreću. Svojim automobilom zaletjela se u garažu te je zbog siline udarca došlo do požara na automobilu i cijeloj kući. Glasnogovornik policije Los Angelesa rekao je u ponedjeljak da se uzrok i okolnosti nesreće istražuju.

 

Najcrnji scenarij stigao je na kraju, a glumica će ostati zapamćena po sjajnim ulogama, ali i tužnom životu koji je živjela.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glass Hair Design (@glasshair)

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI