izgorjet ćete od strasti

Čudesna poza 'Leptir' iz Kama Sutre: Muškarci 'upravljaju' svime, a žene će odletjeti u neku drugu dimenziju...

DEPO PLUS 10.08.22, 14:43h

Čudesna poza 'Leptir' iz Kama Sutre: Muškarci 'upravljaju' svime, a žene će odletjeti u neku drugu dimenziju...
Duboka penetracija i stimulacija klitorisa omogućit će partnericama da poput nježnih leptirica odlete u neke druge dimenzije

 

 

 

Postoji rašireni mit koji kaže da seks mora biti pomalo ekstreman da bi bio zanimljiv i ugodan. Poza leptira je dokaz da seks ne mora prkositi gravitaciji kako bi bio zabavan, ugodan i kako bi ponovno upalio iskru koja možda slabije tinja u dugogodišnjim vezama.

 

Na drevnim stranicama Kama Sutre, ovu seks pozu možemo pronaći pod imenom "položaj cvjetanja". Kao što samo ime kaže, u ovoj pozi ženski orgazam procvjeta jer je jedini ženski zadatak u toj igri opustiti se i uživati.

 

Kod poze leptira cijelim performansom upravlja muškarac. Od tempa i dinamike, do ruku slobodnih za nježne dodire, poza leptira će oduševiti svaku ženu i zagarantirati joj užitak o kakvom je oduvijek sanjala. Duboka penetracija i stimulacija klitorisa omogućit će partnericama da poput nježnih leptirica odlete u neke druge dimenzije.

 

Poza leptira je seksualni položaj prepun užitka. Kod ove poze nema rečenice 'podnosim ga', nego samo 'uživam kao nikada dosad'. Nakon što pročitate kako izvesti ovaj položaj, leptir poza bi mogla postati vaša svakodnevica. Ovo je odlična varijanta za sve ono koji vole misionarski položaj, a u sebi skrivaju avanturista, kaže Moushumi Ghose, licencirani seksualni terapeut.

 

Kako izvesti pozu leptira? 


Glavna bit ove poze je užitak, a ne dokazivanje koliko smo sposobni u seksualnim akrobacijama. Kako biste odletjeli u neke nove seksualne dimenzije, trebat će vam samo stol koji je u ravnini muškog spolnog organa. Dakle, za izvedbu ove poze, partnerica treba leći na leđa, a partner treba stati ispred nje. Partnerica noge treba staviti na njegova ramena, tako da su u ravnini njegovih ušiju.

 

Postoje brojne varijacije na temu pa tako možemo isprobati "bočnog leptira", u kojemu žena leži na boku, nogama skupljenim u koljenima i prebačenim preko njegovog bedra. Možete isprobati i varijantu u kojoj muškarac partnerici drži noge u koljenima, ili onu u kojoj su njezine noge postavljene u stranu, ispod njegove ruke, odnosno preko struka.

 

Varijacije na temu 


Za poseban doživljaj, isprobajte "pritisnutog leptira". Za ovu varijaciju će vam trebati stolica, poželjno uredska, na kojoj se možete okretati. Žena treba sjesti na stolicu, a muškarac kleknuti na pod ispred nje. Za ovu pozu partnerica treba stopala nasloniti na prsa svog partnera. Dok partner duboko penetrira u partnericu, ona stvara obrnuti pritisak tako što stopalima odguruje njegovo tijelo.



Ovaj svestrani seksualni položaj je odličan za oba partnera. Vrlo je jednostavan, ne zahtjeva posebnu izdržljivost i snagu, a u njemu će najviše uživati dominantni muškarci i submisivne žene. Za one željne ekstremnijih seksualnih avantura - u ovoj pozi možete uživati i u analnom seksu.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI