NASTAVLJA SE AKCIJA 'SUPERHEROJI'

Kompanija 'Hemofarm' izdvaja dio sredstava od prodaje probiotika za podršku porodilištima u BiH

Biznis Klub 10.08.22, 13:51h

Kompanija 'Hemofarm' izdvaja dio sredstava od prodaje probiotika za podršku porodilištima u BiH
Hemofarm je pokrenuo akciju „Superheroji maske nose ispod očiju“ u novembru 2020. godine i do danas je obezbijeđena pomoć u zaštitnoj i medicinskoj opremi za 24 zdravstvene u BiH ustanove u BiH ukupne vrijednosti 125.000 KM

 

 


 
Kompanija Hemofarm nastavlja akciju „Superheroji“ u okviru koje će se do kraja oktobra dio sredstava od prodaje Hemofarmovih probiotika izdvajati za podršku porodilištima u BiH.
 

- Kao domaća kompanija nastojimo da pomažemo zajednici, a kroz priču koju pričaju Hemofarmovi superheroji, zajedno sa građanima pomažemo zdravstvenim ustanovama u zemlji. Cilj te akcije jeste da našim porodilištima obezbijedimo neophodnu opremu kako bi naši najmlađi, ali i zdravstveni radnici imali što kvalitetnije uslove za boravak i rad. Važno je da budemo superheroji jedni za druge. Zahvaljujem se našim sugrađanima na podršci koju nam pružaju i što biraju naše probiotike čime pomažu ovu humanu akciju, jer zajedno radimo prave stvari. Jednom superheroj, uvijek superheroj - rekao je Saša Urošević, direktor Hemofarma u BiH.


Hemofarm je pokrenuo akciju „Superheroji maske nose ispod očiju“ u novembru 2020. godine i do danas je obezbijeđena pomoć u zaštitnoj i medicinskoj opremi za 24 zdravstvene u BiH ustanove u BiH ukupne vrijednosti 125.000 KM, saopćeno je iz Hemofarma.

 

(FENA/ad)

BLIN
KOMENTARI