Ogromna zainteresovanost građana iz FBiH

Na jednoj platformi prodati svi turistički vaučeri, kupljena 3333 u 25 sati

Biznis Klub 09.08.22, 16:18h

Na jednoj platformi prodati svi turistički vaučeri, kupljena 3333 u 25 sati
Sa ove platforme su obavijestili da su svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima

 

 

Turistički vaučeri koje je subvencionirala Vlada Federacije BiH na platformi Odmori u BiH, njih 3333, prodati su roku od 25 sati.

 

Sa ove platforme su obavijestili da su svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima.

 

“S obzirom da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ukoliko se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme, vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu sa pravilima. Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali”, napisali su na Facebooku sa Odmori u BiH.

 

Da li su svi kuponi prodati i na druge dvije platforme, ne znamo. Pokušali smo konaktirati City Deal i e-Kupon, ali bez uspjeha. Linija je konstantno zauzeta, pretpostavlja se, jer vlada velika zainteresiranost građana za vaučere, no vaučeri su i dalje vidljivi na web stranicama.

 

(N1, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI