Hrvoje Tomasović se oglasio na Facebooku

Splitski hirurg šokirao izjavom: Ko je Matijaniću kriv što nema vezu! Očito nije imao koga zvati osim hitne...

Hronika 07.08.22, 19:04h

Splitski hirurg šokirao izjavom: Ko je Matijaniću kriv što nema vezu! Očito nije imao koga zvati osim hitne...
Možeš smatrati da je na kraju umro zbog svojih kvazi poštenih stavova kako mu ne trebaju protekcije i onda nema koga zvati za pomoć, napisao je Tomasović

 

 

 

Hrvoje Tomasović, splitski hirurg, HDZ-ovac i ekstremni desničar koji je, kako navodi Index, s kolegicom dogovarao uzimanje mita od pacijenata, na Facebooku je objavio status o smrti novinara Vladimira Matijanića. Tomasović je bivši šef splitskog HSP-a, a prije dvije godine je prešao u HDZ.

 

Podsjetimo, Index je 2015. objavio prepisku Tomasovića i kolegice Ivane Jukić na Facebooku, u kojoj se dogovaraju kako će iskamčiti mito od pacijenata koje si međusobno šalju, hvale se besplatnim mesom po koje moraju požuriti i punim prtljažnicima pića, ogovaraju kolege iz bolnice, ali i žale kako ne mogu živjeti od plaće. Tomasović je i javno branio davanje mita liječnicima.

 

"Nije baš da je bio sklon meni i mojim stavovima, ali uvijek mi je žao kada netko iznenada ode. Neosporno je da je bio vrhunski novinar vrlo opakog pera, ali bio je top profesionalac i treba mu odati počast premda bio na suprotnoj strani. Iskreno mi je žao zbog iznenadne smrti i ovim izražavam sućut njegovoj obitelji!" napisao je Tomasović o smrti Matijanića.

 

A onda je ispod statusa napisao sljedeći komentar:

 

"I još nešto! Ja nisam oni i ne likujem nad mrtvim neprijateljem. Ovo cipelarenje mrtvaca mi je odvratno. Što ga nije netko od velikih desničara kada su ga tako mrzili uhvatio za uši i prebio? Naravno da nisu, ali sada svi nešto likuju i otvaraju šampanjac. Čemu? Mrtvacu koji je umro na dosta blesav način!

 

Da je bio neki drugi novinara koji je dobar sa mnom sigurno bi me nazvao i ja bi sve napravio da mu pomognem i to pod odmah! On očito nije bio dobar ni s ovim njegovim jugo doktorima pa nije imao niti koga zvati osim hitne. Pa mene su samo ovo ljeto zvali najmanje jedno 5 puta zbog sličnih stvari. Možeš smatrati da je na kraju umro zbog svojih kvazi poštenih stavova kako mu ne trebaju protekcije i onda nema koga zvati za pomoć. Prijateljstva i postoje da se pomogne jedan drugome, ali on očito nije imao prijatelja niti među svojima! A ja kao desničar svakome pomognem odmah kad me nazove!".

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI