Skupštinska modna pista

Kolegice Usame Zukorlića: Ovo su poslanice o kojima bruji Srbija, dižu prašinu gdje god se pojave...

ŽENA iN 03.08.22, 13:01h

Kolegice Usame Zukorlića: Ovo su poslanice o kojima bruji Srbija, dižu prašinu gdje god se pojave...
Neke srbijanske poslanice umiju da unesu određenu dozu živosti u formalno oblačenje. S druge strane, tu su i one koje, kako mnogi tvrde, izgledaju neprimjereno. Nažalost, ne govori se toliko o njihovom radu i stručnosti, već više o tome kako su se obukle

 

 

Usame Zukorlić, sin preminulog Muamera Zukorlića krenuo je očevim stopama te je izabran za potpredsjednika Skupštine Srbije. Kako je navedeno na stranici Stranke pravde i pomirenja, čiji je Zukorlić predsjednik, on je izabran sa 195 glasova narodnih poslanika.

 
Zukorlić je na svom Facebook profilu napisao da mu je velika čast što je izabran na ovu poziciju.


Inače, među kolegama u Narodnoj skupštini Srbije iz godine u godinu je i sve više poslanica, što izaziva dosta pažnje u srbijanskim medijima. Čim kroče u Skupštinu one postaju nova glavna tema kojoj se pristupa iz raznih uglova. Jedan od tih uglova je definitivno i modni.


Za žene koje se bave politikom postoji određena kultura odijevanja – koje se jedne striktno pridržavaju, dok druge i ne mare toliko za pravila. Tako neke srbijanske poslanice umiju da unesu određenu dozu živosti u formalno oblačenje. S druge strane, tu su i one koje, kako mnogi tvrde, izgledaju neprimjereno. Nažalost, ne govori se toliko o njihovom radu i stručnosti, već više o tome kako su se obukle.


A o zvijezdama tabloidnih naslova u Srbiji piše Zadovoljna.rs.

 

Staša Stojanović

 

U proteklih nekoliko dana, narodna poslanica koja je bila tema broj jedan u većini medija je definitivno Staša Stojanović.

 

Njen story sa instagrama na kom pozira i pući usne u Skupštini izazvao je lavinu komentara.

 

stasa-stojanovic-poslanica-srbija-2


Ona je na dan konstituisanja ovog tijela obukla crvenu haljinu koju je uparila sa crnom torbicom i klasičnim crnim lakovanim salonkama, što su mnogi ocijenili kao dobitnu kombinaciju.


Staša jako glasno podržava vladajuću stranku i već sad se može zaključiti da od nje možemo da očekujemo sve samo ne umjerenost.


Draginja Vlk


Draginja Vlk je mlada poslanica o kojoj će se sigurno pričati. Vidjećemo šta će uraditi sa svojim poslaničkim mandatom, ali ono što trenutno možemo reći je da je njen autfit sa prve sjednice bio upadljivo osveženje.

 

draginja-vlk-poslanica-srbija


Komplet odijelo neobičnog kroja i klasična bijela košulja su neočekivan, ali pun pogodak za jedan takav događaj. Želimo joj da bude jednako britka u borbi za poštovanje zakona i prava žena.


Sandra Božić

 

Sandra Božić je vjerovatno najpoznatija SNS plavuša koja na Instagramu ima preko 16 hiljada pratilaca.

 

Na osnovu njenih modnih izbora možemo zaključiti da su joj lagane košulje i bluze omiljeni odjevni predmet.

 

sandra-bozic-poslanica-srbija

 

Takođe, jako pažljivo bira boje koje ističu kosu po kojoj je prepoznatljiva.

 

Zahvaljujući svom izgledu, iz dana u dan je sve popularnija. Nadamo se da će tu popularnost iskorititi da poboljša položaj ne samo žena, već svih članova društva koji su ugroženi.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI