Krah 'Dodikove televizije'

Masovni otkazi u hrvatskoj podružnici Una TV-a: Sve zaposlene pozvali na hitan sastanak

Mediji 01.08.22, 20:58h

Masovni otkazi u hrvatskoj podružnici Una TV-a: Sve zaposlene pozvali na hitan sastanak
Svi zaposleni u tome dopisništvu, uključujući i one koje je vijest zatekla na godišnjim odmorima, pozvani su u redakciju na hitan sastanak koji će se održati u srijedu, 3. augusta.

 

 

Uprava Una World d.o.o. čije je sjedište u Banja Luci šokiralo je dopisništvo Una TV u Zagrebu obavijestivši kako će mnogi od osamdesetak zaposlenih dobiti otkaz.

 

Prema pisanju Jutarnjeg lista, svi zaposleni u tome dopisništvu, uključujući i one koje je vijest zatekla na godišnjim odmorima, pozvani su u redakciju na hitan sastanak koji će se održati u srijedu, 3. augusta.

 

Zagrebački list dalje navodi kako je najavljeno ukidanje niza novinarskih, snimateljskih, montažerskih, uredničkih, producentskih radnih mjesta. Inače, Una TV je dovođena u vlasničku vezu sa Miloradom Dodikom, odnosno njegovim sinom Igorom, ali su oni u pravilu to svaki put demantovali.

 

U obrazloženju odluke o gašenju dijela radnih mjesta koju je u ime uprave Una World.d.o.o potpisao direktor Srđan Praštalo tvrdi se da je ta kompanija, zbog nemogućnosti emitiranja u Hrvatskoj u prva četiri mjeseca ove godine imala gubitak od 1.130.000 eura.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI