NEPRIJAVLJENI INCIDENT

Urednik 'Ćirilice' Milomir Marić išamaran usred Budve... Oglasio se i on: 'Daleko bilo, neko priziva nesreću!'

Mediji 23.07.22, 18:15h

Urednik 'Ćirilice' Milomir Marić išamaran usred Budve... Oglasio se i on: 'Daleko bilo, neko priziva nesreću!'
Kako nezvanično saznaje crnogorski portal Standard od jednog očevidaca događaja, sve se odigralo u jutranjim časovima ispred jednog poznatog budvanskog hotela

 

 

 

Glavni i odgovorni urednik Heppy TV Milomir Marić, napdanut je juče ujutro u centru Budve, gdje je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojinih očevidaca.


Kako nezvanično saznaje crnogorski portal Standard od jednog očevidaca događaja, sve se odigralo u jutranjim časovima ispred jednog poznatog budvanskog hotela.

 

Marić je, kako za Standard priča očevidac, sa još par prijatelja sjedio u bašti hotela kada je došlo do verbalnog prepucavanja sa jednim od gostiju i to oko politike. Nakon razmjenjenih uvrijedljivih riječi sa obje strane, mladić je revoltiran prišao Mariću i opalio mu par šamara. Veći sukob spriječili su Marićevi prijatelji, koji su odmah reagovali i razdvojili ih.


Ovaj događaj, kako saznaje Standard, nije prijavljen policiji.


Oglasio se i Marić


Međutim, natpise crnogorskih portala demantovao je Milomir Marić koji se oglasio za Blic.


- Daleko bilo da mi se nešto desilo. Nije stvarno, to neko priziva nesreću. Evo me odmaram, uživam - rekao je Marić za Blic.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI